about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آسیب‌پذیری Certifi-Gate اندروید

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، به دلیل آسیب‌پذیری یکی از پلاگین‌های اندروید، هکر می‌تواند کنترل کامل گوشی هوشمند قربانی را در اختیار بگیرد.

بر روی اکثر گوشی‌های اندرویدی به‌طور پیش‌فرض و توسط کارخانه، پلاگین Remote Support Tool نصب‌شده است. این پلاگین برای پشتیبانی و کمک به کاربر نصب می‌شود. اما وجود آسیب‌پذیری Certifi-Gate باعث شده است تا این پلاگین به نرم‌افزارهای غیرقانونی و مخرب اجازه دسترسی حتی بدون روت بودن دستگاه، بدهد.

ابزارهای از راه دور پشتیبانی معمولاً دارای دسترسی root هستند تا بتوانند به کاربر کمک کنند. به همین دلیل برای استفاده از این آسیب‌پذیری نیازی نیست تا گوشی کاربر از قبل روت شده باشد. بدین ترتیب بدافزارها، کی‌لاگرها و دیگر نرم‌افزارهای مخرب می‌توانند با استفاده از آسیب‌پذیری Certiti-Gate دسترسی root داشته باشند.

به‌منظور شناسایی آسیب‌پذیری بودن تلفن هوشمند خود به این صفحه مراجعه شود.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

تمرکز
1403/12/07 - 08:14- اقیانوسیه

تمرکز سازمان بنادر استرالیا بر مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان بنادر استرالیا خواستار اقدام جدی برای مقابله با تهدیدات سایبری و حفاظت از زنجیره تأمین استرالیا شد.