about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان امنیتی گزارشی در خصوص آسیب‌پذیری فرودگاه‌ها و میزان امنیت سایبری آن‌ها منتشر کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ImmuniWeb» به‌تازگی تحقیقاتی در خصوص امنیت سایبری و حریم خصوصی 100 فرودگاه بین‌المللی انجام داده و اعلام کردند تنها 3 فرودگاه اسخیپول آمستردام (Amsterdam Airport Schiphol)، فرودگاه هلسینکی-وانتای فنلاند (Helsinki-Vantaa Airport) و فرودگاه بین‌المللی دوبلین ایرلند (Dublin Airport) از امنیت بالایی برخوردار هستند.

Paragraphs

محققان این شرکت در اجلاس سالانه مجمع جهانی اقتصاد سال 2020 (WEF) مشکلات امنیت سایبری حوزه حمل‌ونقل هوایی را موردبررسی قرار داده و گزارشی تحت عنوان «ارتقاء امنیت سایبری در حمل‌ونقل هوایی» ارائه کردند. 

کارشناسان برای بررسی میزان امنیت این فرودگاه‌ها، سایت‌ها، اپلیکیشن‌های رسمی و نشت اطلاعات محرمانه کارکنان فرودگاه‌ها و مسافران را تجزیه‌وتحلیل کرده و اعلام نمودند 97 فرودگاه از میان 100 مورد بررسی‌شده، وب‌سایت‌ها و برنامه‌های تلفن همراه آسیب‌پذیر دارد. 

کارشناسان این شرکت در خصوص مشکلات سایت‌ها، اپلیکیشن‌های تلفن همراه و نشت اطلاعات کارکنان و مسافران فرودگاه‌های بررسی‌شده به موارد زیر اشاره کردند:

  • 97 درصد از وب‌سایت‌های فرودگاه‌ها از نسخه‌های قدیمی نرم‌افزارهای تحت‌وب استفاده می‌کنند. 
  • 24 درصد از وب‌سایت‌ها آسیب‌پذیری‌های شناخته‌شده‌ای دارند.
  • 76 درصد از وب‌سایت‌ها از الزامات امنیتی و مقررات GDPR و PCI DSS پیروی نمی‌کنند.
  • 24 درصد از وب‌سایت‌ها، رمزنگاری SSL نداشته و از پروتکل رمزنگاری منسوخ و ناامن SSLv3 استفاده می‌کنند.
  • 55 درصد از وب‌سایت‌ها با لایه‌های امنیتی WAF محافظت می‌شوند.  
  • 100 درصد از اپلیکیشن‌های تلفن همراه حداقل 5 فریم‌ورک نرم‌افزاری خارجی دارند. 
  • 100 درصد از پلیکیشن‌های تلفن همراه حداقل 2 آسیب‌پذیری دارند.
  • حداقل یک اپلیکیشن تلفن همراه 15 مشکل امنیتی و حریم خصوصی دارد.
  • 33 درصد از ترافیک برنامه‌های تلفن همراه رمزنگاری نشده است.
  • اطلاعات 66 درصد از فرودگاه‌ها در وب تاریک افشاشده است.
  • سورس‌کد 87 درصد از فرودگاه‌ها لو رفته است.
  • 503 مورد از 3184 مورد نشت اطلاعاتی منجر به سوءاستفاده مهاجمان و سرقت اطلاعات خواهد شد. 
  • 3 درصد از فرودگاه‌ها با سرویس‌های Public Cloud ناامن حاوی اطلاعات محرمانه کار می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.