about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رادارهای «MMR» صنایع هوافضای اسرائیل در ارتش چک آزمایش و بررسی شدند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رادارهای «MMR» صنایع هوافضای اسرائیل (IAI) در ارتش چک آزمایش و بررسی شدند و بنابر ادعای کارشناسان اسرائیلی، این آزمایشات را با موفقیت پشت سر گذاشتند. طبق گزارش صنایع هوافضای اسرائیل، این رادارها پیشرفته‌ترین رادارهای نظارت هوایی و دفاع هوایی در جهان هستند. تا به امروز، 200 سامانه در سراسر جهان فروخته و در سامانه‌های پدافند هوایی مانند باراک و گنبد آهنین ادغام شده است.

قرارداد رادار در دسامبر 2019 با وزارت دفاع چک امضا شد و شامل همکاری صنعتی نزدیک بین صنایع هوافضای اسرائیل و رتیا (RETIA) و «VTU» به عنوان شرکت‌های محلی چک بود. تولید مشترک شامل انتقال فناوری به صنایع محلی چک برای تولید و نگهداری مادام‌العمر و ارتقاء سیستم‌های موجود برای ترکیب پیشرفته‌ترین فناوری‌های جهان است.

یوآو تورگِمان (Yoav Tourgeman)، معاون رئیس صنایع هوافضای اسرائیل و مدیرعامل التا (Elta) گفت : «رادارهایMMR  را می‌توان در تمام سیستم‌های دفاعی اسرائیل یافت و کارایی عملیاتی خود را برای ارائه تصویر وضعیت هوایی برای سال‌ها و کمک به دفاع هوایی و موشکی به اثبات رسانده است. سیستم‌های عرضه‌شده به جمهوری چک و آن‌هایی که هنوز در ماه‌های آینده تحویل داده می‌شوند، در نظر گرفته شده‌اند تا با ارائه پیشرفته‌ترین دفاع در برابر تهدیدات هوابرد، همان وظیفه محافظت از مردم چک را انجام دهند.»

بنابر ادعای رژیم صهیونیستی، رادارهای اسرائیلی با سیستم‌های ناتو سازگار هستند و جایگزین فناوری راداری که قبلاً استفاده می‌شد اما اکنون منسوخ شده، منشاء روسیه را خواهند گرفت.

بخش مهمی از پروژه، مشارکت صنعت چک در قراردادی به ارزش 30 درصد از ارزش کل است که با قرارداد اصلی تأمین بین وزارت دفاع چک و اسرائیل امضا شد.

براساس این قرارداد، سیستم‌های التا (ELTA Systems) توانایی تولید ماژول‌های سازنده آنتن رادار را با استفاده از فناوری نیترید گالیوم به شریک صنعتی چک خود یعنی رتیا، منتقل کرده است. مؤسسه فنی نظامی دولتی (VTU) نیز شریک است. خط مونتاژ 4 ماژول رادار در رتیا ایجاد شد که این ماژول‌ها را برای تماس فراهم می‌کند. این قابلیت همچنین به شرکت‌های محلی اجازه می‌دهد تا تعمیر و نگهداری و پشتیبانی چک را برای طول عمر کامل رادارها انجام دهند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.