آخرین مشارکت سیسکو برای تقویت قابلیت امنیت سایبری استرالیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ سیسکو با مرکز همکاری سایبری استرالیا (A3C)، دانشگاه آدلاید (Adelaide) و دولت استرالیای جنوبی با هدف ارتقای قابلیت امنیت سایبری استرالیای جنوبی همکاری میکند.
پرداختن به تهدیدات روی زیرساختهای حیاتی
سیسکو در حال انتقال دفتر خود در آدلاید به «Lot Fourteen»، یک حوزه تحقیقاتی و نوآوری است. این شرکت ضمن همکاری با مرکز همکاری سایبری استرالیا، تخصص خود را برای ایجاد مهارتهای سایبری به اشتراک میگذارد.
حدود ۲۵ درصد از حملات سایبری در استرالیا در سالهای 2020 تا 2021 زیرساختهای حیاتی را هدف قرار دادهاند. برای مقابله با تهدیدات سایبری، سیسکو در یک آزمایشگاه زیرساخت حیاتی جدید سرمایهگذاری خواهد کرد؛ هدف این آزمایشگاه تقویت نوآوری امنیت سایبری در میان اپراتورهای زیرساخت حیاتی است.
سیسکو همچنین با دانشگاههای ملی برای درک تهدیدات رایج و ایجاد راهحل همکاری خواهد کرد. این موارد عبارتند از :
- نحوه انعطافپذیرتر کردن پلتفرمهای فناوری در برابر تهدیدات سایبری
- چگونگی ایجاد یک فضای امن برای نوآوری امنیت سایبری قبل از حرکت به سمت استقرار کامل
از جمله پروژهها میتوان به مشارکت سیسکو و دانشگاه آدلاید برای از بین بردن تهدیدات سایبری در میدان نبرد اشاره کرد. سیسکو همچنین برنامه آکادمی شبکه خود را گسترش خواهد داد و برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد مهارتهای دیجیتال و سایبری با شرکای آموزشی همکاری خواهد کرد.
بِن داوسون (Ben Dawson)، معاون سیسکو در استرالیا و نیوزلند گفت :
«از طریق این سرمایهگذاری، سیسکو از تحقیقات، ارتقاء مهارت و مهارت مجدد در امنیت سایبری حمایت میکند. این امر به اپراتورهای زیرساختی حیاتی استرالیا اجازه میدهد تا برای مقابله با تهدیدات سایبری، آمادگی و تجهیز بهتری داشته باشند.»
براساس گزارش مرکز امنیت سایبری استرالیا، جرایم سایبری در سالهای 2020-2021 حدود 33 میلیارد دلار خسارت وارد کرد. در سال های 2020 تا 2021 هر 8 دقیقه یک جنایت سایبری گزارش میشود که این افزایش سالانه 13 درصدی را نشان میدهد.
آهنربایی برای شرکتهای نوآوری فناوری و مشاوره جهانی
Lot Fourteen میزبان چندین شرکت فناوری جهانی و مؤسسه تحقیقاتی استرالیایی و بینالمللی است. این شرکتها عبارتند از :
- خدمات وب آمازون
- مؤسسه استرالیایی یادگیری ماشینی
- آژانس فضایی استرالیا
- «Google Cloud»
- مایکروسافت اسپیس آزور (Microsoft Space Azure)
- آزمایشگاه زنده کلان داده «MIT»