۸۵ درصد جرائم سایبری در کرمانشاه کشف میشود
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، سرهنگ علی عباسی کسانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اقدامات اطلاعاتی و فنی پلیس فتا طی امسال 16 باند کلاهبرداری در حوزههای متخلف شناسایی و منهدم شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته مبلغ 40 میلیارد ریال کلاهبرداری کشف و عودت داده است، افزود: این رقم در سال جاری و در 10 ماه سپری شده از سال به حدود 250 میلیارد ریال رسیده است.
عباسی همچنین به فراوانی جرائم سایبری در استان اشاره کرد و گفت: کلاهبرداری 52 درصد جرائم را تشکیل میدهد، ضمن اینکه برداشتهای غیرمجاز با 12 درصد در رده دوم قرار دارد.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه عنوان کرد: نشر اکاذیب و مزاحمت های اینترنتی هم در ردههای سوم و چهارم جرائم سایبری در استان محسوب میشود.
گشتزنی 24 ساعته پلیس فتا در فضای مجازی
وی از حضور 24 ساعته پلیس فتا در فضای مجازی و گشتزنیهای کارشناسان آن خبر داد و گفت: در پی این اقدام بسیاری از قدرتنمایی های اراذل و اوباش و خرید و فروش اسلحه کشف و افراد زیادی هم دستگیر شدهاند.
عباسی با اشاره به شناسایی بسیاری از کلاهبرداریها در پی گشتزنیهای 24 ساعته، خاطرنشان کرد: اخیرا نیز به موضوع خرید و فروش اینترنتی مواد مخدر ورود پیدا کردهایم تا فضا برای این افراد ناامن تر از قبل شود.
وی با اشاره به گستردگی کار پلیس فتا و اینکه 30 درصد کل جرائم سایبری استان در شهرستان ها رخ میدهد افزود: با حمایت های فرمانده انتظامی استان توانستیم در همه شهرستانها نیروهایی مستقر کنیم.
عباسی گفت: حضور نیروهای پلیس فتا در شهرستان ها باعث جلوگیری از رفت و آمد شهروندان به مرکز استان و در نتیجه کاهش زمان رسیدگی به جرائم سایبری و کشف زودتر جرم های رخ داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز پلیس فتا اشرافیت خوبی بر فضای مجازی دارد و اقدامات مقابلهای خوبی با مجرمان حوزه سایبری صورت گفته و خود آنها نیز به این نتیجه رسیده اند که فعالیت آن ها تحت رصد و کنترل قرار دارد.