about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

۵۰ هزار چاپگر هک شدند

در یک هفته گذشته ۵۰ هزار چاپگر در نقاط مختلف جهان هک شدند و از آنها برای ارسال یک پیام عجیب تبلیغاتی استفاده شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛  در این پیام که بر روی کاغذهای چاپ شده توسط این چاپگرها منتشر می شد از افراد خواسته می شد تا در یک کانال سایت ویدئویی یوتیوب به نام PewDiePie عضو شوند.

دستکاری چاپگرهای یادشده ناشی از نقص فنی بسیاری از آنهاست که استفاده از سخت افزارهای یادشده و فعال کردن آنها را از طریق اینترنت ممکن می کند. بدین شیوه می توان فرامین فعال کننده چاپگرها را از طریق فضای مجازی و از راه دور ارسال کرد.

هکری که خود را با اسم مستعار TheHackerGiraffe معرفی کرده با ارسال پیام هایی در شبکه اجتماعی توئیتر مسئولیت حملات یادشده را بر عهده گرفته است. وی در تویئت های خود تصریح کرده که چاپگرهای قربانی را به طور تصادفی انتخاب کرده است.

نکته جالب اینکه بسیاری از افرادی که در محل کار خود قربانی حملات یادشده بوده اند با حضور در شبکه های اجتماعی وقوع چنین پدیده عجیبی را اعلام کرده اند. از جمله کشورهایی که این حمله در آنها رخ داده می توان به آمریکا، کانادا و انگلیس اشاره کرد.

هکر مذکور برای شناسایی چاپگرهای هدف از سایتی به نام Shodan.io استفاده کرده که موتورجستجوی وسایل ناایمن متصل به اینترنت است. وی تصریح کرده که از این طریق موفق به شناسایی ۸۰۰ هزار چاپگر آسیب پذیر متصل به اینترنت شده که می توان از همه آنها برای چاپ و ارسال پیام های ناخواسته سوءاستفاده کرد.

وی افزود: می توان از چاپگرهای آسیب پذیر برای دستکاری دستورات چاپ، دسترسی به فایل سیستمی آنها و حتی حافظه شان و حتی وارد آوردن آسیب فیزیکی به چاپگرها بهره گرفت.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.