about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

۴۰ درصد کانال های تلگرام فارسی «شامد» گرفتند

موسویان، رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال از فعالیت ۳۰۰ هزار کانال و گروه فارسی زبان در تلگرام خبر داد و گفت: ۷۵۰۰ کانال فعال هستند و ۴۰ درصد آنها شناسنامه الکترونیکی محتوای دیجیتال (شامد) دریافت کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مرتضی موسویان در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه رسانه های دیجیتال، از ارائه مجوز شناسنامه الکترونیکی محتوای دیجیتالی (شامد) به نرم‌افزارها و اپلیکیشن های موبایل خبر داد و گفت: ۱۳۰ هزار نرم‌افزار کاربردی موبایلی (اپلیکیشن)، شامد دریافت کردند و انتظار داریم این رقم به ۲۰۰ هزار نرم‌افزار افزایش یابد.

وی با بیان اینکه برای اعطای شامد با فروشگاههای اپلیکیشن (اپ استورها) کار می‌کنیم و اعطای شامد به صورت اتوماتیک انجام می‌شود، ادامه داد: در اجرای این طرح، هیچ نرم‌افزاری بدون مجوز شامد امکان ارائه در فروشگاههای اپلیکیشن را نخواهد داشت.

رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه از ابتدای تشکیل این مرکز تاکنون، ۵۳ نرم‌افزار مجوز گرفته اند، گفت: امروز مجوزی که برای نرم‌افزارها ارائه می‌شود، مطابق با طرح شامد است.

وی افزود: با وجودی که ۲۰۰ هزار سایت اینترنتی در کشور فعال است اما از این تعداد، ۷۰ هزار سایت دارای مجوز شامد هستند و امیدواریم تا پایان سال، بتوانیم سه چهارم سایت‌های اینترنتی داخل کشور را شامددار کنیم.

موسویان اظهار کرد: ۳۰۰ هزار کانال و گروه فارسی‌زبان در شبکه های اجتماعی داریم که از این تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ کانال فعال هستند و ۴۰ درصد از این تعداد، شامد دریافت کرده‌اند. امیدواریم این رقم به ۷۰ درصد افزایش یابد.

به گفته وی، با آمدن وب ۳ در سال ۲۰۲۰ موضوع محرمانگی در فضای مجازی از بین می‌رود و به همین دلیل باید نحوه زندگی در فضای مجازی را یاد گرفته و به شناخت درست برسیم.

رئیس مرکز رسانه های دیجیتال با تاکید براینکه براینکه رفتار سلبی در فضای مجازی نه تنها هزینه‌بر، بلکه امکان‌پذیر هم نیست، تصریح کرد: قدم بعدی‌ ما ارائه نشان‌های هوشمند بر بستر انتقال محتواست.

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.