about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

۳۳۰۰ دلار جریمه در صورت عدم افشای کلمات عبور

بر اساس یک قانون جدید، مسافرانی که از این پس از مرزهای مختلف وارد کشور نیوزلند می شوند در صورت درخواست ماموران امنیتی موظف به افشای کلمات عبور گوشی ها و لپ تاپ های خود هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛  افرادی که در برابر درخواست ماموران مرزی مقاومت کرده و کلمات عبور سیستم های الکترونیکی خود را فاش نکنند، ۳۳۰۰ دلار جریمه خواهند شد.

بر اساس قوانینی که پیش از این در نیوزلند به تصویب رسیده بود، پلیس و مقامات امنیتی و قضایی این کشور حق جستجو و بررسی محتوا و داده های ذخیره شده در گوشی ها، لپ تاپها و دیگر وسایل الکترونیکی کاربران را به دست آورده بودند.

بر طبق قانون جدید، اگر پلیس به مسافری مشکوک شود، می تواند به بهانه تخلف و انجام فعالیت های جنایی خواستار دریافت کلمه عبور گوشی، تبلت یا لپ تاپ وی شود. پس از دریافت کلمه عبور، پلیس حق دارد تاریخچه استفاده فرد از اینترنت و فایل های ذخیره شده توسط کاربر را بررسی کند،اماحق ندارد وارد حساب های اینترنتی فرد شود. آنها همچنین حق ندارند کلمات عبور فاش شده را در نزد خود نگهداری کنند.

نیوزلند تنها کشوری نیست که دست به چنین رفتاری می زند. در سال گذشته میلادی مقامات آمریکایی در بدو ورود بیش از ۳۰ هزار مسافر به این کشور گوشی ها و لپ تاپ های آنها را مورد بررسی و کنترل قرار دادند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.