about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات، در مراسم رونمایی از شبکه‌ی خدمات رایانش ابری کشور با اشاره به آینده فناوری اطلاعات در دنیا، گفت: «غفلت ما از تقویت زیرساخت‌های فنی باعث جایگزینی ترافیک شبکه‌های خارجی در کشور شده است.»
وی با بیان اینکه این موضوع فارغ از جنبه‌های ارتباطی، پول، امنیت و داده‌های کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد، افزود: «هم‌اکنون ۳۰ درصد از ترافیک کشور را شبکه‌های خارجی به خود اختصاص داده‌اند.»
جهانگرد با بیان اینکه نباید دنیای در حال تحول بر ما غالب شود، خاطرنشان کرد: «در سال ۲۰۰۳ حدود ۵۰۰ میلیون انسان در دنیا به اینترنت متصل بودند و آن زمان ۶.۳ میلیارد نفر جمعیت در دنیا بود. هم‌اکنون تعداد اتصالات از انسان‌ها بیشتر شده است و ۲۵ میلیارد پدیده (اشیا) در دنیا به یکدیگر متصل است که پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۰ این رقم به ۵۰ میلیارد اتصال فنّاورانه برسد.»
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تحولات فنّاورانه دهه‌ی آینده بر مبنای رایانش ابری، اینترنت اشیا، داده‌های بزرگ و نسل‌های چهارم و پنجم تلفن همراه اضافه کرد: «تا سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۹۷ درصد ترافیک ارتباطی به‌صورت مالتی مدیا و تصویری خواهد بود.»
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به استفاده‌ی دیتا در کشور نیز گفت: «تا سال گذشته هر سه اپراتور موبایل کمتر از ۷۰ ترابیت بر ثانیه ترافیک اینترنت داشتند و هم‌اکنون این رقم به ۷۰۰ ترابیت رسیده است و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۳۰ درصد رشد در هرماه در حوزه‌ی استفاده از دیتا داریم.»
وی با بیان اینکه حجم عظیمی از اطلاعات در حال تولید است و نیازمند شبکه‌ی خدمات ابری برای اشتراک منابع محتوا هستیم، افزود که با ایجاد ساختار شبکه‌ی ابری بر روی منابع مجازی‌سازی، این امکان به وجود می‌آید تا تأمین زیرساخت‌ها از زمان متوسط ۹۰ روز به ۴۵ دقیقه کاهش یابد.
جهانگرد با تأکید بر راهبرد وزارت ارتباطات بر مبنای بومی‌شدن دانش، گفت: «اطلاعات و دیتا ثروت ملی است و نگهداشت، جمع‌آوری، پردازش و بهره‌وری مجدد این دیتا ثروت آینده محسوب می‌شود و بر این اساس نیازمند دیتاسنترهای بسیاری هستیم.»

همچنین وی گفت که در زمینه‌ی دیتاسنترها و خدمات رایانش ابری هزینه‌ی تحقیق و پژوهش را تقبل می‌کنیم و مشارکت بخش خصوصی در این خدمات، مدنظر ما قرار دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.