about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

۱۰۰ هزار کانال تلگرامی فعال در ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی در همایش ملی حمایت از شبکه‌های اجتماعی بومی با اشاره به آمار فعالیت مردم ایران در شبکه‌های اجتماعی گفت: هزار کانال تلگرامی در ایران داریم که 1 میلیون و 200 هزار مطلب در شبانه‌روز در این کانال‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد مردم به شبکه‌های اجتماعی الزامی غیرقابل‌انکار است، گفت: سال گذشته 10 درصد از شبکه‌های اجتماعی مربوط به رسانه‌های خبری بوده است که با رشد بیش از 100 درصدی به 23 درصد رسیده است و نشان می‌دهد نخبگان رسانه‌های خبری توانسته‌اند به‌خوبی از این بستر استفاده کنند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به نیاز روزافزون به شبکه‌های اجتماعی تأکید کرد: شبکه اجتماعی ادامه تجربه بشر در دوران مدرنیته است و رسانه‌ای کاملاً تعاملی، توسعه‌یافته، فعال و همیشه همراه ما است.

وی با اشاره به مزایای شبکه‌های اجتماعی و سرعت‌بالای رشد این شبکه‌ها تأکید کرد: در مسیری قرارگرفته‌ایم که قابل بازگشت نیست، هرچند نگرانی‌هایی به همراه دارد، اما فرصت‌هایی نیز در آن وجود دارد.

فیروزآبادی با اشاره به آمار بالای فعالیت کابران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی یادآور شد: 40 میلیون گوشی هوشمند در کشور ما وجود دارد و به همین تناسب این میزان کاربر فعال در شبکه‌های اجتماعی وجود دارد و حالا با متغیرهای جدیدی روبرو هستیم که رشد دورقمی را در یک ماه تجربه می‌کنند، بنابراین نباید منکر نیاز به این شبکه‌ها بود.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی همچنین با اشاره به ورود نامتعادل شبکه‌های اجتماعی به کشور تصریح کرد: در جوامع غربی که خود مبدع این فناوری هستند، به این شکل ظهور پیدا نکرده است و در یک سیر تاریخی و با آمادگی نهادی خاص خود ظهور می‌یابند، اما جامعه ما از فناوری غربی یکی را با بیش انگیختگی انتخاب می‌کنند.

فیروزآبادی همچنین به وظایف نخبگان در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: نخبگان باید جامعه را هدایت کنند تا از این فناوری در حوزه‌های مختلف ازجمله آموزش، خدمات و دولت الکترونیک استفاده شود.

وی همچنین مردمی شدن تمام حوزه‌ها را از ویژگی‌های شبکه اجتماعی برشمرد و تأکید کرد: مهم‌ترین مطلب در فضای مجازی نظام اعتماد است که در این زمینه هم امنیت باید در شبکه‌های اجتماعی مردمی شود.

وی در ادامه از آماری خبر داد که نشان‌دهنده کاهش موارد سرگرمی در شبکه‌های اجتماعی در کنار افزایش استفاده‌های دیگر ازجمله موارد خبری خبر داد و گفت: سال گذشته استفاده از این شبکه‌ها در عرصه‌های خبری 10 درصد بود که امروز رشد بیش از صددرصدی به 23 درصد رسیده است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی افزود: هنوز در حوزه آموزشی این عدد احصا نشده است.

فیروزآبادی یکی دیگر از ناهنجاری‌های شبکه‌های اجتماعی را بومی نبودن آن‌ها عنوان کرد و افزود: این شبکه‌ها در فضای غربی شکل‌گرفته است و ما دلمان می‌خواهد چیزی مشابه تلگرام در داخل کشور داشته باشیم که اگر چنین باشد در حوزه بانکداری، تجارت و سایر خدمات می‌توان در این بستر کارکرد، اما الان به علت در خارج بودن سرور آن‌ها امکان‌پذیر نیست. 

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.