about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

یک شکاف امنیتی در تیک تاک کشف شد

یک شکاف امنیتی در اپ اشتراک گذاری ویدئوی تیک تاک کشف شده که به هکرها اجازه می دهد اطلاعات شخصی کاربران از جمله شماره تماس را سرقت کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان  به نقل از دیلی میل، شکاف امنیتی در اپلیکیشن تیک تاک کشف شده که به هکرها اجازه می‌دهد اطلاعات شخصی کاربران را به راحتی سرقت کنند.

شکاف مذکور در ویژگی «فرند فایندر» اپ اشتراک گذاری ویدئو کشف شده که اطلاعات کافی در اختیار هکرها قرار می‌دهد تا بین جزئیات پروفایل و شماره تماس فرد ارتباط برقرار و اطلاعات شخصی مانند شماره تماس، پروفایل، تصویر آواتار، نام کاربری و برخی از تنظیمات پروفایل کاربران را سرقت کنند.
مهاجمان سایبری با چنین اطلاعاتی می‌توانند مخازن اطلاعاتی از کاربران و شماره تماس مرتبط با آنها بسازند و فعالیت‌های مجرمانه انجام دهند.
البته تاکنون شواهدی مبنی بر سواستفاده از شکاف امنیتی مذکور گزارش نشده است. به گفته کارشناسان امنیتی هکرها با دستیابی به اطلاعات حساس می‌توانند فعالیت‌های مجرمانه مختلف مانند حملات فیشینگ را انجام دهند. بنابراین آنها به کاربران هشدار داده‌اند تا حد ممکن کمترین میزان اطلاعات شخصی خود را در تیک تاک به اشتراک بگذارند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.