about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروهی از شرکت‌های حوزه ارزهای دیجیتال در سوئیس به منظور ایجاد توکن جدیدی تحت عنوان «tzBTC» با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ هر واحد از این توکن جدید برابر با ۱ واحد بیت کوین (BTC) است و بر روی بلاک چین غیرمتمرکز تزوس (Tezos) قرار می‌گیرد.

به نقل از the block، این خبر در روز چهارشنبه توسط انجمن بیت کوین سوئیس اعلام شد. انجمن بیت کوین سوئیس که وظیفه نظارت بر روی سیستم tzBTC را بر عهده خواهد داشت، در این خصوص گفته است که توکن جدید به دارندگان این قابلیت را می‌دهد تا با قراردادهای هوشمند تزوس تعامل داشته، در حالی که ارزش دارایی‌هایشان به ارزش بیت کوین گره خورده است.

سیستم tzBTC از دو بخش «دارندگان کلید» و «دروازه‌‌بان‌ها» تشکیل شده است. دارندگان کلید در واقع متولیانی شامل چهار شرکت کوچک و کمتر شناخته شده است:

  • سوئیس کریپتو توکنز (Swiss Crypto Tokens) که صادر کننده توکن است.
  • ایناکتا (Inacta) که خدمات بلاک چینی ارائه می‌دهد.
  • تورس (Taurus) که زیرساخت‌ امانتداری فراهم می‌کند.
  • ال‌ای‌اکس‌آر (LEXR) که ارائه دهنده خدمات حقوقی مربوط به ارزهای دیجیتال است.

از سوی دیگر، دروازه‌بان‌ها، بیت کوین را از کاربران دریافت نموده و در عوض، توکن‌های tzBTC ارائه می‌دهند. این بخش، از شرکت‌های بیت کوین سوییس (Bitcoin Suisse)، بانک ارز دیجیتال سیگنام (Sygnum)، ایجاد کننده بازار وورتون (Woorton) و دو صرافی ارز دیجیتال بیتی (Bity) و تورس (Taurus) تشکیل شده است.

لوکاس بتشارت (Lucas Betschart)، رئیس انجمن بیت کوین سوییس گفت:

هدف ما از ایجاد توکن جدید این است که بیت کوین را بیش از پیش قابل دسترس و انعطاف‌پذیر کنیم که موقعیت بیت کوین را به عنون یک ارز دیجیتال پیشرو، تقویت می‌کند.

انجمن بیت کوین سوئیس گفت تنها تفاوت بین بیت کوین و توکن tzBTC این است که توکن جدید می‌تواند باقابلیت‌های بلاک چین تزوس تعامل داشته باشد و بنابراین می‌توان آن را در برنامه‌های غیرمتمرکز مبتنی بر این بلاک چین به کار گرفت.

آرمین اشمید (Armin Schmid)، مدیرعامل شرکت سوئیس کریپتو توکنز گفت:

در اختیار گرفتن بزرگ‌ترین ارز دیجیتال و اتصال آن به بلاک چین تزوس مانند این است که خطوط راه‌آهن را به یک معدن طلا وصل کنید. این کار اجازه حمل‌ونقل راحت‌تر و بهره‌گیری از فرصت‌های جدید را به شما می‌دهد.

اشمید اضافه کرد:

ما اعتقاد بسیار زیادی به مزایای غیرمتمرکزسازی داریم و از اینکه بخشی از این تلاشِ جمعی غیرمتمرکز در اتصال بیت کوین به جامعه در حال رشد تزوس با تمام فرصت‌های موجود در بلاک چین آن هستیم، بسیار خرسندیم.

نماینده بنیاد تزوس (Tezos Foundation) گفت با توجه به اینکه توکن جدید tzBTC به‌تازگی ارائه‌شده، هنوز از یکپارچگی مدیریت مالی غیرمتمرکز (DeFi) برخوردار نیست. اما پشتیبانی سازمانی در جامعه DeFi فوق‌العاده قوی است.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.