about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

یکی از بزرگترین هکرهای انگلیسی به دام افتاد

یک فرد انگلیسی به اتهام حمله سایبری به دو بانک لوید و بارکلی انگلیس، به‌تازگی از آلمان، به انگلستان بازگشت داده شد تا در این کشور، مورد محاکمه قرار بگیرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ حمله‌ای که این فرد به دو بانک بزرگ انگلیس انجام داد، ترکیبی از حملات اختلال سرویس توزیع‌شده و باج‌خواهی سایبری بوده و برای مدتی عملکرد دو بانک را با اختلال مواجه کرده است. این فرد در اعترافات خود، بیان داشته که قادر است با بهره‌گیری از نوعی بدافزار، کنترل رایانه‌ها در سراسر دنیا را بر عهده بگیرد و به‌راحتی می‌تواند بات نت‌های متعددی را طراحی کرده و برای این موضوع، از آن‌ها استفاده کند.

در اثر حملاتی که این فرد به بانک‌های انگلیسی انجام داده، بانک لوید 190 هزار پوند و بانک بارکلی، 146 هزار پوند، با خسارت مواجه شده‌اند.

در بخش دیگری از اتهامات واردشده به این فرد، وی متهم است که با استفاده از ایمیل‌های آلوده، 1.5 میلیون رایانه در نقاط مختلف جهان آلوده کرده و از آن‌ها، برای انجام حملات اختلال سرویس توزیع‌شده، استفاده کرده است. علاوه بر این، این فرد متهم به انجام حملات سایبری به برخی از شبکه‌های مخابراتی از جمله MTN در کشور لیبریا نیز هست.

این فرد، تابعیت انگلیسی و اسرائیلی دارد و تاکنون موفق شده با استفاده از دانش و تجهیزات فراوانی که در اختیار داشته، حملات متعددی را انجام دهد. هنوز مشخص نیست که دستگاه قضایی انگلستان، چه حکمی برای او صادر خواهد کرد.

انگلستان، از ماه‌ها پیش، نسبت به ناامنی و ضعف سامانه‌های دولتی و خصوصی خود هشدار داده و اعلام کرده که با مهاجمان سایبری به این کشور، برخورد محکمی خواهد کرد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.

نفوذ
1405/06/22 - 13:50- جنگ سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.