about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

یکپارچه‌سازی مدیریت امنیت اطلاعات

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ سید هادی سجادی در مورد تجمیع فعالیت نهادهای حاکمیتی در حوزه امنیت سایبری اظهار داشت: «موضوع تجمیع مطرح نیست اما قرار است در قالب طرح مدیریت یکپارچه، موضوع هم‌پوشانی موجود در بخش امنیت فضای تبادل اطلاعات کشور حذف شود.»
وی با اشاره به اینکه مراکز متعددی در حوزه امنیت سایبری در کشور فعال هستند اضافه کرد: «هم‌اکنون ۴ سازمان حاکمیتی از جمله سازمان پدافند غیرعامل، پلیس فتا، مرکز مدیریت راهبردی افتا ریاست جمهوری و معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران در حوزه امنیت سایبری فعالیت دارند که با اجرای مدیریت یکپارچه امنیت اطلاعات، تقسیم‌کار ملی برای این ۴ نهاد صورت می‌گیرد.»
معاون امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات ایران با تأکید بر اینکه در این طرح، حذف موازی کار و هم‌پوشانی و اجرای تقسیم کار ملی دیده شده است گفت: «تمامی نهادهای حوزه امنیت اطلاعات، مطابق با سند راهبردی امنیت فضای تبادل اطلاعات – افتا- در حال فعالیت هستند و به دلیل آنکه ممکن است برخی از مفاد این سند ملی، دارای آیین‌نامه مشخصی نباشد، یک سری همپوشانی اجرایی میان نهادهای مرتبط با این حوزه دیده می‌شود.»
وی گفت: «موضوع مدیریت یکپارچه امنیت فضای تبادل اطلاعات قرار است در شورای عالی فضای مجازی کشور برای سیاست‌گذاری مطرح و سپس به دستگاه‌های مرتبط ابلاغ شود.»
معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران این موضوع که آیا قرار است سازمانی تحت عنوان سازمان تهدیدات سایبری در کشور شکل گیرد را رد کرد و گفت: «مدیریت یکپارچه امنیت اطلاعات به معنای تجمیع نهادهای مرتبط نیست و هر سازمان قرار است به فعالیت خود ادامه دهد اما تقسیم کار صورت می‌گیرد.»


منبع: مهر

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.