about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

استونی از یک سامانه مقابله با پهپادها رونمایی کرده است که با استفاده از هوش مصنوعی اهداف خود را شناسایی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ماردوک (Marduk) استونی در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های خودمختار، یومکس 2020 (UMEX 2020)، از جدیدترین نسل ابزار ردیابی پهپاد خود رونمایی کرد. این ابزار «ماردوک شارک» (Marduk Shark) نام داشته، می‌تواند اهداف را با دقتی بسیار بالا و میان برد تشخیص بدهد.

سامانه‌های مقابله با پهپاد مقرون‌به‌صرفه فعلی که در بازار یافت می‌شوند به شناسایی و ایجاد اختلال روی سیگنال رادیویی میان پهپاد و اپراتور آن وابسته هستند؛ اما پهپادهای جدید می‌توانند مأموریت خود را در طیف گسترده‌ای از باندهای فرکانسی و به شکلی کاملاً پنهان انجام دهند. به همین دلیل فناوری‌های فعلی توانایی مقابله با هواپیماهای بدون سرنشین جدید را ندارند.

سامانه ماردوک شارک یک نمونه قابل‌حمل میان برد (1 تا 5 کیلومتر) برای شناسایی پهپادها است. شارک بر پایه ادغام حسگرهای مختلف، به کارگیری جدیدترین الگوریتم‌های یادگیری ماشینی، سخت‌افزارهای تجاری و عناصر « non-ITAR» توسعه پیدا کرده است. این جنگ‌افزار می‌تواند به صورت مستقل پهپادهای مشکوک را شناسایی کرده و آن‌ها را هدف قرار دهد. شارک را می‌توان به سلاح‌های انرژی هدایت شده (direct energy)، یا تسلیحات جنبشی فعلی مجهز کرد.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.