about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آمریکا در زمان برگزاری اجلاس تجهیزات بدون سرنشین دوبی، از روبات‌های دو زیست خود برای انجام عملیات ساحلی رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «CSI»  آمریکا در زمان برگزاری اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های بودن سرنشین، یومکس 2020 (UMEX 2020)، از دو روبات خزنده تفنگ‌داران دریایی (Marine Crawler) رونمایی کرد. این روبات‌ها «سی آتر» (Sea Otter) و «سی آکس» (Sea Ox) نام دارند.

سی آتر و سی آکس را می‌توان در سطح دریا و روی زمین به کار گرفت. این دو روبات بدون در نظر گرفت آب‌وهوا می‌توانند به منظور جمع‌آوری اطلاعات و، آماده‌سازی ساحل برای انجام عملیات ساحلی استفاده شوند. همچنین امکان به کارگیری آن‌ها به عنوان ابزاری برای انجام حملات نظامی نیز وجود دارد.

هر دو روبات مذکور از ظرفیت حمل بالایی برخوردار بوده و می‌توانند علاوه بر نظارت روی محیط به جمع‌آوری نمونه‌های مورد نیاز بپردازند. این اقدامات به واسطه سامانه ناوبری ماهواره‌ای «GNSS» و «اینرسی» (Inertial navigation system) قابل انجام هستند. این دو سیستم ناوبری امکان انجام عملیات به صورت کاملاً خودمختار و مخفیانه را فراهم می‌آورند.

دو روبات مورد بحث توانایی انجام عملیات تا حداکثر عمق 300 متر را داند. همچنین امکان حمل تجهیزات گسترده‌ای را مانند حسگرهای اطلاعاتی، تشخیص مین و ابزار پاک‌سازی آن، از کار انداختن مواد انفجاری کار گذاشته شده در ساحل، رله ارتباطی و بسیاری موارد دیگر دارند.

هر دو ابزار از یک باتری لیتیوم یونی قدرتمند بهره می‌برند که امکان انجام فعالیت پیوسته به مدت 100روز را در هر دو محیط آبی و خاکی فراهم می‌کند. به علاوه امکان استفاده از آن در سه حالت مختلف از پیش برنامه‌ریزی شده، خودمختار یا کنترل از راه دور وجود دارد. همچنین می‌توان از آن‌ها در رودخانه‌ها، دریاها، باتلاق‌ها، زمینه‌های خاکی و ناهموار استفاده کرد.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.