about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

آمریکا در زمان برگزاری نمایشگاه سامانه‌های خودمختار امارات، از سامانه‌های آموزش مجازی سربازان رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت سامانه‌های آموزشی مگیت آمریکا (Meggitt Training Systems)، در بخش آموزش و شبیه‌سازی (SimTex)، اجلاس و نمایشگاه بین‌المللی سامانه‌های بدون سرنشین، یومکس 2020 (UMEX 2020)، از 4 محصول جدید خود برای آموزش زنده و مجازی به نیروها رونمایی کرد.

مگیت سامانه‌های آموزش مجاری و حقیقتی را برای ارتش‌ها و سازمان‌های اجرای قانون سراسر جهان فراهم می‌آورد. این شرکت در زمان برگزاری نمایشگاه از سیستم «فتس 180 میل» (FATS 180 MIL) رونمایی کرد. یک سامانه آموزشی مجازی مجهز به 3 نمایشگر بزرگ که دیدی 180 درجه را ارائه می‌دهد. این سیستم یک آموزش واقعی و درگیر کننده را ارائه می‌دهد. به‌منظور هر چه بیشتر غرق شدن مخاطب در آموزش نمایشگرها از کیفیت HD برخوردار بوده و از صدای 5.1 فراگیر بهره می‌برند.

مگیت همچنین از سامانه‌های «پیاده‌نظام ساکن چندمنظوره» (MF-SIT) و لوماح (LOMAH) رونمایی کرد. سامانه اول مخصوص آموزش عملیات شهری به واسطه سناریوهای آزاد یا از پیش تعیین شده طراحی شد. لوماح نیز وظیفه ارزیابی امتیاز شلیک و زمان دقیق موج مافوق صوت یک گلوله را بر عهده دارد. همچنین موقعیت دقیق یک گلوله را تشخیص داده، محل آن‌ها را روی رایانه‌ها مشخص می‌کند.

آندریا زوپ (Andrea Czop)، مدیر راهبردی، فروش و بازاریابی مگیت گفت:

شبیه‌سازی واقعی و آموزشی در حال حاضر از هرزمانی مهم‌تر است و ما سامانه‌های بی‌رقیبی را در این زمینه ارائه می‌دهیم. من از بازدیدکنندگان آسیای غربی دعوت می‌کنم با بازدید از غرفه ما متوجه شوند که چگونه می‌توانند آموزش نیروهای پلیس و ارتش خود را بهبود ببخشند.

مگیت هم‌اکنون دارای یک پایگاه مشتریان بسیار گسترده در آسیای غربی بوده و شبیه‌سازی تسلیحات کوچک و پشتیبانی از آن‌ها را ارائه می‌دهد. این شرکت دارای یک دفتر منطقه‌ای در ابوظبی و 6 نقطه دیگر از جهان است تا بتواند به مشتریان خود خدمات ارائه بدهد.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.