about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

یوتیوب به فروشگاه اینترنتی تبدیل می‌شود

وب‌سایت یوتیوب اعلام کرد در حال اضافه کردن امکان خرید مستقیم از ویدئوهای این وب‌سایت است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به‌تازگی اخباری از یوتیوب در فضای مجازی منتشرشده است که بر اساس آن بزرگ‌ترین وب‌سایت ارائه‌دهنده محتوای ویدئویی از سازندگان ویدئوهای این شبکه درخواست کرده برای نشان دادن و معرفی محصولات در ویدئوها از نرم‌افزار YouTube استفاده کنند. ظاهراً این داده پس از معرفی توسط یوتیوبرها پس از تجزیه‌وتحلیل به ابزار آنالیز گوگل انتقال داده خواهند شد.
بر اساس اطلاعات منتشرشده از وب‌سایت‌های معتبر، ظاهراً گوگل قصد دارد از این طریق یوتیوب را به یک کاتالوگ بسیار بزرگ تبدیل کند تا کاربران با مشاهده هرمحصولی در ویدئوهای این وب‌سایت بتوانند به‌طور مستیم آن را خریداری کنند. علاوه بر این ظاهراً یوتیوب در حال آزمایش اتصال مستقیم یوتیوب به وب‌سایت Shopify است و قصد دارد امکان خرید مستقیم از یوتیوب با همکاری این وب‌سایت را مهیا کند.
سخنگوی شرکت یوتیوب همچنین اعلام کرد در حال حاضر تعداد محدودی از کانال‌های این وب‌سایت مورد آزمایش باقابلیت خرید مستقیم از توئیتر قرارگرفته‌اند و سازندگان ویدئوها به‌طور مستقیم روی محصولات قابل‌فروش در ویدئوی خود مدیریت خواهند داشت.

رقابت یوتیوب با فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی

اقدام جدید یوتیوب می‌تواند این وب‌سایت بزرگ را به یکی از خطرناک‌ترین رقبای فروشگاه‌های آنلاین و همچنین به یکی از بزرگ‌ترین منابع درآمد برای گوگل تبدیل کند. گفتنی است؛ این اقدام گوگل نمی‌تواند بی‌ربط به شرایط کنونی و شیوع ویروس کرونا در جهان باشد چراکه درآمد گوگل در چند ماه اخیر به‌شدت کاهش‌یافته است.
بااین‌حال باید منتظر بود و دید اقدام جدید یوتیوب چه زمانی به سرانجام خواهد رسید و آیا کاربران از این قابلیت استقبال خواهند کرد یا گوگل آن را در مرحله آزمایشی متوقف خواهد کرد.
 

تازه ترین ها
رشد
1405/06/23 - 09:21- امنیت زیرساخت

رشد بیمه سایبری در سنگاپور با کاهش هزینه پوشش

بازار بیمه سایبری در سنگاپور در حال گسترش است و همزمان با افزایش تقاضا، هزینه بیمه‌نامه‌ها نیز کاهش یافته است.

آزادی
1405/06/23 - 09:15- جنگ سایبری

آزادی آب‌ها و فضای مجازی در محاصره قدرت‌ها

نظم جهانی طی دهه‌های گذشته تا حد زیادی بر آزادی جابه‌جایی کالا، اطلاعات و انسان‌ها در چهار حوزه مشترک یعنی دریاها، آسمان، فضا و فضای سایبری استوار بوده است.

سازمان‌دهی
1405/06/23 - 08:25- آمریکا

سازمان‌دهی مجدد آژانس امنیت ملی آمریکا با ایجاد ۵ مرکز مأموریتی

آژانس امنیت ملی آمریکا در حال اجرای یک بازسازمان‌دهی سریع و گسترده است تا اطلاعات منحصربه‌فردی را که جمع‌آوری می‌کند، با سرعت بیشتری به میدان‌های نبرد واقعی منتقل کند.