about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گوگل فروش عینک هوشمند خود را متوقف کرد

گوگل گلس در ابتدا به دلیل جنبه نوآوارنه اش، تشویق بسیاری از دوستداران تکنولوژی و به خصوص فعالان حوزه فناوری و کسب و کار شرکتی را همراه داشت، اما در نهایت به سبب قیمت بسیار بالا (1200 دلار) و ظاهر نه چندان جذاب آن مورد انتقاد قرار گرفت. رییس پیشین کمپانی Nest، تونی فیدل از سوی گوگل، به عنوان مسئول جدید بخش این گجت منصوب شده تا شرایط برای برگرداندن گوگل گلس به حالت عادی را بررسی کند. رییس پیشین گوگل گلس نیز همچنان در تیم تولید حضور خواهد داشت و از این پس در کنار مسئول جدید به فعالیت می‌پردازد.

بی بی سی گزارش داده است که فعالیت فیدل بر روی نسخه های آینده گوگل گلس تمرکز خواهد داشت و این بار در بخشی جدا از گوگل X فعالیت تحقیقاتی و طراحی‌اش را سپری خواهد کرد. بدین ترتیب گوگل گلس از یک محصول اولیه خارج شده و دیگر تحت عنوان Glass Explorer شناخته نخواهد شد.

خروج گلس از بخش گوگل X و ورود به بخش جدیدی که احتمالا مشتری ‌مدارتر خواهد بود، می‌تواند امید بخش تلاش گوگل در راستای تولید محصولی باشد که مشتریان بیشتری از بازار را راضی نگه خواهد داشت.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.