about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

گوگل در اندیشه تغییر امنیت اندروید

گوگل در آخرین هفته‌های معرفی جدید‌ترین نسخه اندروید است و می‌خواهد بهبودهای امنیتی بزرگی را به نمایش بگذارد. در واقع گوگل می‌خواهد در اندروید «Lollipop» روش حفظ امنیت اندروید را تغییر دهد و گویا قرار است امنیت به طور خودکار تضمین شود، ادعایی که در دنیای کنونی کمی عجیب به نظر می‌رسد.

مدیران گوگل معتقدند امروزه اولین و مهم‌ترین مشکل امنیتی کاربران، سرقت و گم شدن گوشی‌ها است. گوگل سه راهکار برای این مشکل دارد: کد ورود به گوشی که مانع دسترسی افراد به اطلاعات شما می‌شود، رمزگذاری دستگاه که هکرها را باز می‌دارد و مدیریت دستگاه که کمک می‌کند اطلاعات دستگاه از راه دور پاک شود.

ویژگی مهم دیگری که وجود خواهد داشت «Kill Switch» است که امکان غیرفعال کردن گوشی را فراهم می‌کند. برای استفاده از این ویژگی باید صاحب گوشی از حساب گوگل خود استفاده کند تا بتواند اطلاعات گوشی را پاک کرده و آن را غیرفعال کند.

گوگل تا کنون رمزگذاری گوشی را برای کاربران به صورت دلخواه قرار داده بود اما از نسخه جدید این رمزگذاری به صورت پیش‌فرض فعال خواهد بود.

این غول اینترنتی تمایل دارد شما در اندروید گام‌های ابتدایی حفظ امنیت را بردارید و باقی کار را سیستم عامل و گوگل بر عهده بگیرند. بنابراین نباید نیازی باشد که شما همیشه در حال حفظ امنیت دستگاه اندرویدی خود باشید.

تازه ترین ها
آسیب
1405/07/21 - 13:22- سایرفناوری ها

آسیب ناشر روزنامه دیلی میرور از افت ترافیک گوگل

شرکت ریچ، ناشر روزنامه دیلی میرور، از افت ترافیک گوگل آسیب دید.

آتش‌بس،
1405/07/21 - 13:19- جنگ سایبری

آتش‌بس، تهدیدات سایبری را متوقف نمی‌کند

سونیک‌وال اعلام کرد که آتش‌بس موقت میان آمریکا و ایران تهدیدات سایبری را متوقف نکرده است.

برگزاری
1405/07/21 - 13:15- آمریکا

برگزاری نشست سایبری چهار کشور عضو کواد در سنگاپور

نشست مقام‌های ارشد سایبری چهار کشور ژاپن، استرالیا، هند و آمریکا، موسوم به ائتلاف کواد (Quad)، روز ۱۳ اکتبر در سنگاپور برگزار شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.