about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گوگل، حذف واترمارک از روی تصاویر توسط هوش مصنوعی را بسیار ساده می‌داند و روشی هم برای جلوگیری از بروز این مشکل ارائه کرده‌ است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ استفاده از واترمارک یا همان نشانه‌ی شفاف ‌روی عکس‌ها، رایج‌ترین راه برای جلوگیری از استفاده‌ی غیر مجاز تصاویر است؛ اما این روش آن‌قدرها که فکر می‌کنید کارایی ندارد. بخش تحقیقات گوگل اخیرا مقاله‌ای با عنوان «اثربخشی واترمارک‌های بصری» منتشر کرده است. در این مقاله توضیح داده شده که حذف واترمارک تصاویر تا چه حد می‌تواند آسان باشد و در ادامه‌ی مقاله‌ به روش‌های جلوگیری از حذف واترمارک پرداخته شده است.

شاید فکر کنید که حذف یک واترمارک و از بین بردن کامل اثر آن از روی تصاویر بسیار سخت است؛ اما در شرایطی که تعداد زیادی تصویر با یک واترمارک مشابه و الگوریتم مناسب در اختیار داشته باشید، کامپیوتر می‌تواند اثر واترمارک را به‌طور کامل و خودکار از تصاویر حذف کنند.

 قرار دادن یک لایه واترمارک یکسان روی تعداد زیادی عکس، باعث می‌شود فکر روشی برای حذف آن به ذهن خطور کند. در اینجا از الگوریتم حل مشکلات مشابه چندگانه برای شناسایی و حذف واتر مارک از تصویر بهره گرفته می‌شود.

در این روش، واترمارک روی لایه‌ی بالا و اصل عکس روی لایه‌ی پس‌زمینه قرار می‌گیرد و واترمارک و تصویر بدین طریق از یکدیگر جدا می‌شوند. در روش نامبرده، می‌توان یک واترمارک مشخص را به‌طور دقیق از تمامی تصاویر حذف کرد. وجود این روش مسلما برای تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان آثار تصویری خام چندان ایده‌آل نیست؛ اما خوشبختانه گوگل در مقاله‌ی خود روشی برای جلوگیری از حذف واترمارک تصاویر ارائه کرده است.
اساسا به‌آسانی می‌توان با ایجاد کمی تغییر در هر واترمارک، از حذف آن توسط الگوریتم‌های رایانه‌ای جلوگیری کرد. تفاوت‌های موجود در یک لوگو عملا برای چشم غیر مسلح قابل دیدن نیست؛ اما با اعمال الگوریتم به این تصاویر، حتی پس از حذف واترمارک، باز هم آثاری از آن روی عکس مورد نظر قابل مشاهده خواهد بود. دلیل بروز این وضعیت آن است که الگوریتم‌ نمی‌تواند بازه تغییرات واترمارک استفاده‌شده در تصاویر را شناسایی کند؛ قابلیتی که ارائه‌ی آن در یک الگوریتم، فرآیندی بسیار بسیار دشوار است.افزون بر روش فوق، یک سری روش‌ تصادفی‌سازی وجود دارد که تا حدی می‌توانند از حذف واترمارک توسط هوش مصنوعی جلوگیری کنند؛ اما ایجاد تغییرات جزئی در واترمارک‌ها، یکی از آسان‌ترین روش‌ها برای مقابله با این مشکل است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.