about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

سفیر سابق ایالات متحده می‌خواهد گوگل همان کاری را که با Parler کرد با تلگرام انجام دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، مارک گینزبرگ روز دوشنبه از واحد Alphabet Inc شکایت کرد و از دادگاهی در کالیفرنیا خواست که برنامه پیام رسان تلگرام را از فروشگاه Google Play حذف کند زیرا این امر خشونت، افراط‌گرایی و یهودستیزی را تسهیل می‌کند. گینزبرگ سفیر بیل کلینتون در مراکش ادعا می‌کند از تلگرام، به ویژه پس از تحلیف جو بایدن به عنوان رئیس جمهور، برای تهدید، تشویق و هماهنگی خشونت نژادپرستانه استفاده شده است. وی خاطرنشان كرد كه پس از شورش ۶ ژانویه در پایتخت آمریكا، گوگل پارلر را از فروشگاه برنامه خود به حالت تعلیق درآورد زیرا تعدادی از کاربران از آن برای ترویج خشونت استفاده می‌کردند.
گینزبرگ می‌گوید: Google هیچ اقدامی علیه تلگرام انجام نداده است. در مقایسه با اقدامی که علیه Parler انجام داده است تا Telegram را مجبور به بهبود سیاست‌های تعدیل محتوای خود کند. وی شکایت مشابهی را در ۱۷ ژانویه علیه اپل Inc که پس از شورش Parler را نیز از فروشگاه برنامه خود بیرون کشیده بود، مطرح کرد.

پاول دوروف بنیانگذار تلگرام، هفته گذشته گفت که مجریان این شرکت صدها پست را در پی شورش کاپیتول حذف کرده‌اند و خواستار خشونت نیستند. این شرکت روز سه شنبه در بیانیه‌ای گفت: تلگرام از یک سیستم تعدیل نیرومند استفاده می‌کند. به عنوان بخشی از تعهد طولانی مدت این شرکت در زمینه مبارزه با تروریسم و ​​مبارزه با سوءاستفاده، تلگرام با ارائه گزارش‌های شفافیت روزانه با رهبران صنعت، دولت‌ها و سیاست‌گذاران در سراسر جهان همکاری می‌کند. این شرکت همچنین از طریق استفاده از نظارت خودکار و دستی بر محتوا، کاربران را کنترل می‌کند.

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.