about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گوگل در راستای توسعه‌ی مرورگر محبوب Chrome، قرار است یکی از بهترین ویژگی‌های سیستم عامل اندروید را به گوگل کروم بیاورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان با معرفی اندروید ۱۲، گوگل پشتیبانی از اشتراک‌گذاری سریع لینک‌ها و تصاویر را با استفاده از عمل ساده کشیدن و رها کردن از طریق منو فعال کرد. با این‌حال تاکنون، مرورگر کروم در پلتفرم اندروید، فاقد پشتیبانی از ویژگی جدید انتقال تصاویر بین برنامه‌ای بوده است. خوشبختانه، به‌نظر می‌رسد با توجه به مشاهده آزمایش این ویژگی در نسخه اندروید کروم، شاهد اضافه شدن آن به مرورگر محبوب گوگل باشیم.

یکی از کاربران خوش‌شانسی که آخرین نسخه بتای کروم را در گوشی اندرویدی خود نصب کرده، ویدیویی را در توییتر به اشتراک گذاشته که نشان می‌دهد تصویری از برگه کروم به پنجره گوگل کیپ کشیده می‌شود.

این ویژگی، عملکردی شبیه به کشیدن و رها کردن (Drag and Drop) برنامه‌ها در حالت نمایش تقسیم‌بندی را ارائه می‌کند. اکنون پنجره منوی زمینه به جای مرکز، در سمت چپ صفحه ظاهر می‌شود، این در حالی است که پیش‌نمایش تصویر انتخاب شده در سمت راست نمایش پیدا کرده و آماده انتقال به پنجره‌ برنامه دیگر است.

با این‌حال، به‌نظر می‌رسد که این ویژگی به‌طور گسترده برای همه کاربران فعال نشده است. ما سعی کردیم که آن‌را روی گوشی Pixel 4a با آخرین نسخه بتای Chrome و آخرین پیش‌نمایش توسعه‌دهنده اندروید ۱۳ آزمایش کنیم، اما اجرای عمل کشیدن و رها کردن برای جابجایی تصاویر به برنامه‌های دیگر عملی نشد.

به‌نظر می‌رسد که گوگل این ویژگی‌ را به‌صورت مرحله‌ای فعال می‌کند، بدین معنی که احتمالا طی هفته‌های آینده به‌‌مرور برای آزمایش‌کنندگان نسخه بتا در دسترس قرار خواهد گرفت. آخرین نسخه بتای کروم برای اندروید و iOS، دارای شماره ساخت v100.0.4896.46 بوده و اکنون به ترتیب از طریق فروشگاه پلی استور و اپ استور قابل دانلود است.

گوگل در حال حاضر، هنوز فهرستی از تغییرات کامل ویژگی‌های جدید به‌روزرسانی نسخه بتای کروم را به اشتراک نگذاشته است و تنها به بهبود پایداری و عملکرد کلی در فهرست فروشگاه Play در بخش “Whats New” اشاره دارد. با این‌حال، گزارش رسمی مندرج در git log از ویژگی جدید کروم پرده برداشته است.

طی این گزارش که در تاریخ 16 مارس منتشر شد، به قابلیت DragDrop اشاره شده است. این نوشته زبانی بسیار فنی دارد اما نکته اصلی آن است که آخرین بیلد کروم به کاربران اجازه می‌دهد تا تصاویر را از مرورگر بکشند و در برنامه‌های دیگر رها کنند. هم‌چنین وضعیت این ویژگی “Merge to M100” عنوان شده است. بدین معنا که مرحله آزمایشی آن پشت سر گذاشته شده و پیش از انتشار گسترده، در فاز توسعه اصلی قرار دارد. به عبارت ساده، قابلیت کشیدن و رها کردن کروم برای تصاویر زمانی، هم‌زمان با انتشار نسخه نهایی v100 این مرورگر، در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.