about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

راسکامنادزر ، رگولاتور ارتباطات روسیه به دلیل عدم حذف محتوای غیرقانونی به طور مکرر، جریمه ای ۲۱.۱ میلیارد روبلی (معادل ۳۷۳ میلیون دلار) برای گوگل وضع کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، مسکو از مدت ها قبل نسبت به نشر محتوای غیرقانونی در این پلتفرم فناوری خارجی اعتراض داشت. اما به نظر می رسد از زمان حمله روسیه با اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، اختلافات میان دولت و پلتفرم تشدید شده است.

این درحالی است که به نظر می رسد یوتیوب هدف اصلی دولت روسیه باشد. شبکه اجتماعی مذکور برخلاف توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام هنوز در این کشور مسدود نشده است.

راسکامنادزر رگولاتور ارتباطات روسیه اعلام کرد دادگاه منطقه تاگانسکی جریمه ای ۲۱.۱ میلیارد روبلی برای گوگل تعیین کرده زیرا این شرکت به طور مکرر در محدودسازی محتوای ممنوع شکست خورده است. همچنین دادگاه به طور خاص از یوتیوب انتقاد کرد.

این دادگاه مدعی است یوتیوب طی درگیری روسیه و اوکراین اخبار جعلی در این زمینه را حذف نکرده و همچنین اجازه داده محتوای مروج دیدگاه های افراط گرایانه و دعوت کودکان به شرکت در اعتراضات غیرقانونی در پلتفرمش باقی بماند.

جریمه مذکور براساس بخشی از درآمد سالانه گوگل در روسیه تعیین شده است. سال گذشته نیز گوگل در این کشور ۷.۲ میلیارد روبل جریمه شده بود.

از سوی دیگر حساب بانکی گوگل در روسیه توقف شده و در نتیجه این واحد اعلام ورشکستگی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.