about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گوشی Droid Turbo موتورولا رونمایی شد

گجت نیوز/ موتورولا از یک صفحه‌نمایش 5.2 اینچ با رزولوشن QHD در تلفن Droid Turbo بهره می‌برده است. این کمپانی ادعا می‌کند که به لطف قابلیت Quick Charge تنها با 15 دقیقه شارژ این تلفن، قادر خواهید بود 8 ساعت از آن استفاده کنید. این تلفن با شارژ کامل تا 48 ساعت به شما سرویس می‌دهد.

تلفن Droid Turbo به پردازنده‌ی پرقدرت Snapdragon 805 با فرکانس 2.7 گیگاهرتز به همراه گرافیک Adreno 420 و 4 گیگابایت حافظه‌ی رم مجهز شده است. پردازنده‌ی پرقدرت به همراه صفحه نمایش QHD نتوانست، شما را هیجان زده کند؟ نظرتان در باره‌‌ی دوربین 21 مگاپیکسلی چیست؟ موتورولا از یک دوربین 2 مگاپیکسلی در جلو و یک سنسور قوی 21 مگاپیکسلی در پشت دستگاه استفاده کرده است . Droid Turboهمچنین از بلوتوث 4، وای‌فای a/g/b/ac، درگاه میکرو USB و NFC پشتیبانی می‌کند. از نظر شکل و شمایل ظاهری و کیفیت ساخت،Droid Turbo  شباهت‌های بسیاری به Moto X دارد.موتورولا برای رسیدن به طول عمر باتری 48 ساعت یک باتری 3900 میلی‌آمپر ساعتی را در Droid Turbo جای داده است.

این تلفن فعلا فقط برای شبکه‌ی ورایزون تهیه شده است و مشخص نیست که آیا موتورولا مایل به ارائه‌ی آن برای بازارهای جهانی خواهد بود یا خیر.

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.