about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوشی کربن 1 مارک 2 (Carbon 1 Mark II)، محصول یک کمپانی نه‌ چندان شناخته شده است که از تراشه هلیو P90 مدیاتک قدرت می‌گیرد و ساختار منحصر به فردی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوشی کربن 1 مارک 2 (Carbon 1 Mark II)، محصول یک کمپانی نه‌ چندان شناخته شده است که از تراشه هلیو P90 مدیاتک قدرت می‌گیرد و ساختار منحصر به فردی دارد.

اکثر گوشی‌های موبایل از پلی کربنات (پلاستیک)، فلز یا ترکیبی از شیشه و فلز ساخته می‌شوند؛ اما گاهی اوقات تولیدکنندگان از مواد جایگزین استفاده می‌کنند که می‌توانیم به گوشی شیائومی می میکس و بدنه سرامیکی آن اشاره کنیم. به تازگی هم کربن موبایل (Carbon Mobile)، نخستین گوشی فیبر کربنی دنیا را معرفی کرد. طبق اعلام کمپانی آلمانی، کربن ۱ مارک ۲ با استفاده از تکنولوژی HyRECM تولید شده است.

در فرایند تولید، فیبر کربن با کامپوزیت‌هایی که اجازه عبور امواج رادیویی را می‌دهند، ترکیب می‌شود تا دستگاه دارای بدنه‌ای یکپارچه باشد. نتیجه، خلق موبایلی باریک و سبک است؛ تا جایی که کربن 1 مارک 2 فقط 125 گرم وزن و 6.3 میلی‌متر ضخامت دارد.

Paragraphs

مشخصات فنی گوشی کربن 1 مارک 2

دستگاه مجهز به یک صفحه نمایش 6.01 اینچی آمولد است که با گوریلا گلس 6 محافظت می‌شود. این لایه محافظ، فقط 0.4 میلی‌متر ضخامت دارد تا به طراحی باریک گوشی، خدشه‌ای وارد نشود.

از سخت‌افزارهای داخلی دستگاه علاوه بر چیپست هلیو پی 90، باید به حافظه داخلی 128 گیگابایتی اشاره کنیم؛ اما ظرفیت حافظه رم اعلام نشده است. باتری کربن 1 مارک 2، ظرفیت 3050 میلی‌آمپر ساعتی دارد و از طریق درگاه USB-C در لبه پایینی شارژ می‌شود. حسگر اثر انگشت هم در لبه کناری و زیر دکمه پاور قرار دارد. کمپانی سازنده به فست شارژ اشاره‌ای نکرده؛ ولی بعید نیست که این گوشی هوشمند از شارژ 18 وات پشتیبانی کند.

قیمت گوشی کربن 1 مارک 2 برای پیش‌فروش، 800 یورو (882 دلار) اعلام شده که مشتریان در ابتدا باید 250 یورو بپردازند و مبلغ باقیمانده، تا پانزده روز پیش از تحویل قابل پرداخت است. ناگفته نماند فقط 2000 دستگاه از آن فروخته می‌شود و روند عرضه از ژوئن 2020 آغاز خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.