about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

گوشی هوشمند با قابلیت آزمایش DNA

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نمونه اولیه این دستگاه که در واقع یک میکروسکوپ است با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی و در تلاش مشترک محققان دانشگاه کالیفرنیا، دانشگاه استکهلم و دانشگاه آپسالا ساخته‌شده است.

این ابزار امکان آزمایش نمونه بافت‌ها را بدون نیاز به ارسال آن‌ها به آزمایشگاه فراهم می‌کند و می‌تواند پزشکان را در درمان سرطان، سل و سایر بیماری‌ها یاری کند.

این میکروسکوپ قابلیت بهره‌برداری از اطلاعات موجود در DNA‌ را به‌منظور تشخیص بیماری‌ها دارد. امروزه این قابلیت در دو حوزه کاربرد دارد. حوزه اول، در بیماری سرطان و درجایی است که جهش‌های خاصی موجب مقاومت تومور در برابر دارو می‌شود. حوزه دوم تشخیص بیماری‌های عفونی است که به سرعت منتشر می‌شوند و این ابزار سریع‌ترین راه ممکن برای اطلاع از وجود عامل ویروسی یا باکتریایی و همچنین احتمال مقاومت دارویی باکتری‌ها محسوب می‌شود. 

برای استفاده از این ابزار نمونه‌ای از بافت بیمار درون محفظه قرارگرفته و سپس زیر یک لنز خاص که به دوربین گوشی هوشمند متصل است، قرار می‌گیرد. سپس دو دیود لیزری و یک LED سفید، نمونه بافت را به ترتیب روشن می‌کنند و تصاویر به دست آمده با استفاده از الگوریتم خاصی تحلیل می‌شوند. سازندگان این میکروسکوپ معتقدند، تولید انبوه و عرضه این ابزار به قیمت 500 دلار امکان‌پذیر است. 

تازه ترین ها
بررسی
1405/07/14 - 14:02- سایرفناوری ها

بررسی عینک‌های هوشمند به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی

کشورها به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، ممنوعیت عینک‌های هوشمند را بررسی می‌کنند.

خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.

شکایت
1405/07/14 - 12:42- آمریکا

شکایت گروهی از مک‌دونالد مبنی بر تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی

مک‌دونالد با یک شکایت گروهی مبنی بر تبانی در تعیین قیمت منو با استفاده از هوش مصنوعی مواجه شد.