about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گوشی خمیده با فناوری تاچ سه‌بعدی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در سال گذشته میلادی و در همین روزها شرکت Blu از جدیدترین گوشی هوشمند خود با نام Pure XL رونمایی کرد و اکنون باگذشت یک سال از آخرین محصول این شرکت، گوشی هوشمند دیگری با نام 4G LTEPure XR از سوی این شرکت آمریکایی معرفی‌شده است.

این گوشی دارای صفحه نمایشگر خمیده ۵.۵ اینچ با وضوح تصویر ۱۰۸۰ مگاپیکسلی به همراه صفحه SuperAMOLED است.

از ویژگی دیگر این گوشی داشتن فناوری تاچ سه‌بعدی شبیه به آیفون اس ۶ است.

گوشی 4G LTEPure XR دارای آندروید ۶.۰ مارشمالو و پردازشگر هشت هسته‌ای ۲ گیگاهرتز MediaTek Helio P۱۰ است.

رم این گوشی ۴ گیگ و حافظه داخلی آن ۶۴ گیگ باقابلیت کارت حافظه microSD برای افزایش ظرفیت آن است.

 

از مشخصات دیگر گوشی 4G LTEPure XR داشتن دوربین پشت ۱۶ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است.

این گوشی مجهز به حسگر تشخیص اثرانگشت کاربر در دکمه Home  است.  4G LTEPure XR می‌تواند دو سیم‌کارت را پشتیبانی کند.

باتری بکار رفته در این گوشی ۳۰۰۰ میلی‌آمپری و دارای پورت USB از نوع C است.

4G LTEPure XR در رنگ‌های خاکستری و طلایی به همراه بدنه کاملا فلزی طراحی‌شده است.

شرکت Blu اعلام کرده که با یک شارژر سریع ۲ آمپری می‌توان ظرف مدت ۱۰ دقیقه شارژ موردنیاز برای یک ساعت مکالمه در این گوشی را فراهم کرد.

قیمت این محصول ۲۹۹ دلار است.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.