about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت Red Hat که از بزرگترین تولیدکنندگان نرم‌افزارهای متن‌باز در جهان است،  گواهینامه جدید خود را برای مدیریت سیستم‌های پردازش ابری در جهت پلتفرمEnterprise Linux OpenStack  به عنوان بخشی از سیستم جامع Red Hat OpenStack Cloud Infrastructure Partner Network  عرضه کرده است.

البته این مسئله به کاربران سازمانی اطمینان می‌دهد که راهکارهای ابری مبتنی بر پلتفورم OpenStack به صورت یکپارچه خدمات خود را در اختیار سازمان‌ها می‌گذارند.

در همین ارتباط Radhesh Balakrishnan مدیر مرکز مجازی‌سازی شرکت Red Hat بیان می کند: " پلتفرم OpenStack در حال تبدیل شدن به هسته مرکزی استراتژی‌های ابری سازمان‌ها است و بسیاری از کاربران می‌کوشند پلتفرم Enterprise Linux OpenStack را مورد استفاده قرار دهند."

او در ادامه توضیح می دهد که توسعه و تکامل این سیستم باعث خواهد شد تا این ابزارها با تمرکز بیشتر بر زیرساخت‌های سازمانی بتوانند به مدیریت هرچه بهتر ابزارهای پردازش ابری کمک کنند و بتوانند به عنوان بخشی از سیستم‌های چندگانه سازمانی مورد استفاده قرار گیرند.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.