about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

گسترش نظارت اروپا بر شبکه‌های اجتماعی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ اروپا به‌زودی پیش‌نویس قوانینی را تهیه خواهد کرد که بر اساس آن‌ها از رعایت حریم خصوصی توسط شبکه‌های اجتماعی آنلاین خارجی، اطمینان حاصل خواهد کرد. همچنین در صورت تصویب این قوانین، مسئولین پیام‌رسان‌های خارجی، ازاین‌پس ملزم به رعایت قوانین داخلی اتحادیه اروپا خواهند بود. عده‌ای از کارشناسان امنیتی، تصویب چنین قوانینی را نشان‌دهنده وجود اختلاف‌نظر میان ایالات‌متحده آمریکا و اروپا، بر سر قانون‌گذاری در حوزه اینترنت قلمداد می‌کنند. این کارشناسان مدعی هستند که شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها در آمریکا و اروپا با قوانین دوگانه‌ای مواجه هستند و همین موضوع، ادامه فعالیت آن‌ها را در اروپا با مشکلات متعددی مواجه خواهد ساخت.
جان فیلیپ (Jan Philipp Albrecht)، از اعضای حزب سبز آلمان و از فعالین کمپین حریم خصوصی دراین‌باره معتقد است: «واضح است که ما باید خود را با واقعیت مطابقت دهیم. ما هم‌اکنون شاهد آن هستیم که تغییرات محسوسی در این حوزه در حال انجام است و عوامل در حال تغییر هستند. لذا ما باید با جدیدالورودهای به این عرصه، همانند قدیمی‌ها برخورد کنیم.»
بر اساس پیش‌نویس این قانون که بخشی از آن در فایننشال تایمز منتشر شد، صاحبان نرم‌افزارهایی مانند واتس اپ و اسکایپ، باید از قوانین داخلی اپراتورهای کشورهای اروپایی تبعیت کنند. البته این قانون برای ورود به فاز اجرایی، باید به تصویب 28 عضو اتحادیه اروپا، از جمله انگلستان و پارلمان اروپا نیز برسد.
لازم به ذکر است که این قانون، مخالفانی هم دارد. مخالفان تصویب این قانون معتقدند که تصویب آن بر روابط اتحادیه اروپا با شرکت‌های خارجی تأثیر می‌گذارد و حتی زمینه‌هایی مثل اینترنت اشیاء یا توسعه شهرهای هوشمند را نیز در این قاره با مشکل مواجه می‌کند. همچنین به اعتقاد این افراد، قانون جدید فرصت‌های بالقوه سرمایه‌گذاری در زمینه فناوری اطلاعات را نیز در این قاره در هاله‌ای از ابهام فرو می‌برد.

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.