about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

گسترش حملات سایبری دولتی در آسیای غربی

با توجه به گزارش فایرآی شدت حملات سایبری تحت حمایت دولت‌ها در آسیای غربی در چند سال گذشته به بیشترین میزان خود در جهان رسیده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ متخصصان امنیت سایبری فایرآی معتقدند حملات سایبری پشتیبانی شده از سوی دولت‌ها با هدف ایجاد اختلال اجتماعی و اقتصادی انجام می‌گیرند. این حملات در طول 5 سال گذشته گسترش یافته و پیچیده‌تر شده‌اند.

محمد ابوخاطر، معاون مدیر شعبه آفریقا و آسیای غربی فایر آی گفت:

تعداد نوع حملات یاد شده در آسیای غربی در مقایسه با دیگر نقاط جهان به بالاترین حد خود رسیده است. این منطقه شامل کشورهای بسیاری می‌شود که قصد دارد ثبات اقتصادی و جغرافیای سیاسی را برهم بزنند.

فایرآی در گذشته گروه‌های هکری بسیاری را شناسایی و ادعا کرده بود متعلق به کره شمالی، چین و ایران هستند.

کارشناسان معتقدند هکرهای تحت حمایت دولت به منظور سرقت مالکیت معنوی، جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات محرمانه از نرم‌افزارها و کمپین‌های مخرب بهره می‌گیرند تا آماده‌ی یک عملیات تهاجمی شوند.

ابوخاطر ادامه داد:

هکرها در گذشته تنها به حوزه‌هایی مانند هوافضا حمله می‌کردند؛ اما هم‌اکنون مراکز تحقیقاتی، آموزشی، نفت و گاز و نهادهای دولتی را نیز هدف قرار می‌دهند. آن‌ها همچنین اقدامات وزارتخانه‌های مختلف مانند دفاع و خارجه را نیز تحت نظر می‌گیرند.

برای مثال مطرح شد که شرکت دارک متر (Dark Matter) در امارات، بر پایه قراردادی با دولت، زیرساخت‌های حیاتی را موردحمله قرار داده، اقدام به جاسوسی از اهداف خاص می‌کرد. همچنین شرکت مایکروسافت نیز ادعا کرده بود هکرهای وابسته به ایران به بیش از 10 هزار نفر از حداقل 200 شرکت در سراسر جهان حمله سایبری کرده‌اند.

کرود استرایک (CrowdStrike) مدعی شد که با توجه به موج حملات شکل گرفته در آسیای غربی دولت‌ها و سازمان‌های دفاعی کشورهایی مانند امارت و عربستان در حال سرمایه‌گذاری و تقویت خود هستند؛ زیرا از اهداف اصلی ایران به شمار می‌آیند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.