about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گسترش تجهیزات در رزمایش سایبر بلیتز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا در تلاش است تا عملیات‌های سایبری و جنگ‌افزارهای الکترونیکی را به صورت گسترده در عملیات‌های مختلف ارتش وارد کند. بر همین اساس آن‌ها تعدادی از نظریه‌های خود را به تمرین مأموریت سایبری1 2016 (Cyber Qu

رهبری مأموریت سایبری را خانه‌ی فرماندهی سایبری در مرکز تعالی فورت گوردون2، بر عهده گرفته است. تمرین یاد شده با تمرکز روی تقویت فرماندهی، درک بهتر فعالیت‌های سایبری، جنگ‌افزار الکترونیکی انجام شده و  یک تصور عملیاتی کامل را برای شرکت‌کنندگان ایجاد می‌کند. همچنین بر اساس گزارش‌های موجود، سازمان‌های نظامی و برخی از دانشگاه‌ها و صنایع از انجام این تمرین حمایت می‌کنند. در ماه آوریل تمرین دیگری به نام سایبر بلیتز3  (Cyber Blitz) برگزار شد.
تیموتی دی پرسبای (Tomothy D. Presby)، مدیر بخش تمرین و دکترین قابلیت‌های سایبری گفت: «وقتی ما در مورد درک موقعیت صحبت می‌کنیم، منظور ما تنها بیت و بایت نیست. منظور ما همه‌ی زمینه‌ها است. این یک طیف الکترومغناطیسی بوده و دشمن با رنگ‌های قرمز، آبی و توسی مشخص می‌شود. شما چگونه می‌توانید به عنوان یک فرمانده در زمان نفوذ با سرعت مناسب تصمیم‌گیری کنید.»
پرسبای ادامه داد: «یک بررسی از عملیات‌های فضای سایبر و مأموریت‌های فرماندهی نیروی زمینی نشان می‌دهد منطقه‌ی سایبر بیش از هر چیزی نیاز به پیشرفت دارد. همکاری با دانشگاه‌ها و صنایع مختلف برای دست‌یابی به فناوری‌های جدید و روش‌هایی برای ایجاد آن‌ها، یکی از اصلی‌ترین نکات برطرف کردن نیاز ذکر شده است.»
نیروی زمینی در زمان تمرین باید جنگ‌افزارهای بخش‌های مختلف را با هم ادغام کند که پرسبای آن را ستون فقرات سایبر (backbone) می‌نامد.
افراد حاضر در تمرین به دو گروه تقسیم می‌شوند. این افراد با جنگ‌افزارهای الکترونیکی و سایبری کار می‌کنند و تجربه‌ی عظیمی را در کار با ابزارهای جدیدی که ممکن است به بخشی از تجهیزات ارتش شوند به دست خواهند آورد. در این تمرین به آن‌ها در یک مرکز عملیات تاکتیکی فرصت داده می‌شود تا به مهم‌ترین فرد در یک محیط عملیاتی تبدیل شوند.
نیروی زمینی در ماه اکتبر سال 2015 در خواستی را برای افزایش راه‌های نفوذ مانند ابزارهای مدیریتی و نقشه‌های جنگ‌افزار سایبری صادر کرد. این ابزار به‌عنوان پلتفرمی برای همگرایی فضای سایبر و درک موقعیت طیف‌های الکترومغناطیسی، برای بهبود تمرین‌های بعدی نیروی زمینی به کار گرفته می‌شوند.

_________________________

1- مأموریت سایبری مجموعه‌ای از مسابقه‌های آنلاین برای به چالش کشیدن دانش شرکت‌کنندگان در زمینه‌ی امنیت اطلاعات است. جدیدترین رزمایش مأموریت سایبری در 9 می 2016 برگزار شد.
2- فورت گوردن (Fort Gordon) نام مرکزی است که در سال 1917 برای ایجاد ارتش آمریکا تأسیس شد و در حال حاضر به‌عنوان مرکزی تعالی ارتش آمریکا مورداستفاده قرار می‌گیرد.
3- تمرین سایبر بلیتز سربازان را مجبور به حضور در فعالیت‌های الکترومغناطیسی سایبری در یک مرکز عملیات تاکتیکی می‌کند. این روش در بیشتر دیگر سناریوهای آموزشی وجود ندارد.

 

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.