about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

شرکت امنیتی و فناوری اطلاعات مک آفی اعلام کرده است که آزمایشگاه‌های این شرکت در سه ماهه چهارم سال 2013، گزارشی را در مورد ارتباط بین بازار زیرزمینی و افزایش حملات اخیر نقطه فروش موسوم به POS ارائه کرده است.

شرکت امنیتی و فناوری اطلاعات مک آفی اعلام کرده است که آزمایشگاه‌های این شرکت در سه ماهه چهارم سال 2013، گزارشی را در مورد ارتباط بین بازار زیرزمینی و افزایش حملات اخیر نقطه فروش موسوم به POS ارائه کرده است.

کارشناسان به این واقعیت اشاره کردند که بسیاری از حملات مربوط به بدافزارهای مخرب POS، به فن آوری‌های نسبتا ساده ای متکی بودند. اغلب مجرمان اینترنتی به سادگی بدافزارهای مخرب را از بازارهای زیرزمینی خریداری و آنها را برای رفع نیازهای خاص خود به اجرا در می‌آورند.

محققان امنیتی این شرکت در مجموع 40 میلیون رکورد کارت پرداخت که در وب سایت‌های جرایم اینترنتی به فروش می‌رسند را کشف کرده اند.

وینسنت ویفر، معاون ارشد آزمایشگاه مک آفی به این موضوع اشاره کرد که سه ماهه چهارم 2013، به عنوان دوره ای یاد می‌شود که که جرایم کامپیوتری برای مردم بیش از پیش واقعی‌تر شده است.

علاوه بر حملات POS، این گزارش همچنین به افزایش بدافزارهای مخرب نیز اشاره می‌کند. مک آفی می‌گوید پایگاه داده خود شامل بیش از 8 میلیون نمونه است که 2.3  میلیون آن در دوره سه ماهه آخر سال 2013 کشف شده است.

این نمونه‌ها شامل بدفزارهای مخرب سرقتی، خریداری شده و یا سوء استفاده گر در گواهینامه‌های دیجیتال می‌باشند. با این حال، کارشناسان بر این باورند که افزایش 52 درصدی این موضوع به دلیل سرکش بودن شبکه‌های عرضه محتوا (CDNs) می‌باشد./



 

تازه ترین ها
ابعاد
1405/07/25 - 10:08- جرم سایبری

ابعاد تازه سرقت اطلاعات از نهاد کمک حقوقی بریتانیا

مقام‌های دولت بریتانیا اعلام کردند حمله سایبری به آژانس کمک حقوقی این کشور (LAA) بسیار گسترده‌تر از برآوردهای اولیه بوده و اطلاعاتی با قدمت نزدیک به پنج دهه را دربر گرفته است.

ناکامی
1405/07/25 - 10:01- آمریکا

ناکامی تیندر و هینج در مهار کلاهبرداری‌های عاطفی

بررسی یک‌ساله کمیته مشترک اقتصادی کنگره آمریکا نشان می‌دهد که در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۵، نزدیک به یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار کلاهبردار و فرد متخلف در اپلیکیشن‌های دوست‌یابی تیندر (Tinder) و هینج (Hinge) با کاربران واقعی ارتباط برقرار کرده‌اند.

اختلال
1405/07/25 - 09:55- جرم سایبری

اختلال در فعالیت دادگاه‌های ورشکستگی آمریکا

حمله سایبری به شرکت پیمانکار دولت آمریکا، سامانه مورد استفاده تمامی دادگاه‌های فدرال ورشکستگی این کشور را از دسترس خارج کرد و روند ارسال ابلاغیه‌های مربوط به پرونده‌های ورشکستگی را متوقف ساخت.