about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

مرکز ملی امنیت سایبری مدعی شد بیش از 2300 دستگاه آلوده به بدافزارهای دخیل در حمله به مایکروسافت را در بریتانیا شناسایی کرده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبریان؛ مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا به تمامی ارگان هایی که از نسخه آلوده سرورهای اکسچنج مایکروسافت استفاده می کردند، هشدار داد تا هر چه سریع تر آخرین آپدیت را به دستگاه های خود اعمال کنند. در این صورت آن ها خواهند توانست از شبکه خود را در برابر تهدیداتی مانند حملات باج افزاری محافظت کنند. 
مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا بر این باور است که بیش از 3000 سرور ایمیل( مایکروسافت اکسچنج) مورد استفاده در نهادهای بریتانیا، هنوز به روز رسانی های امنیتی را در سیستم های خود اعمال نکرده اند. بنابراین این سازمان ها در معرض خطر حملات سایبری وارده از گروه های هکری مختلف می باشند.
مرکز ملی امنیت سایبری به سازمان ها اعلام کرد که در صورت عدم نصب نسخه به روز رسانی، هرگونه اتصال به سرورهای اکسچنج بایستی مسدود شود. 
سرورهای مایکروسافت نیز بایستی پیکربندی شود تا کاربران تنها از طریق وی پی ان بتوانند به آن ها دسترسی پیدا کنند. 
ارگان هایی که از نسخه آلوده مایکروسافت اکسچنج استفاده می کنند بایستی سیستم های خود را به مظور یافتن نشانه های خطر، مورد بررسی قرار دهند. این امکان وجود دارد که مهاجمین، پیش از نصب به روز رسانی، آسیب پذیری های موجود را مورد هدف قرار داده باشند. 
به گفته مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا، بدافزارهای دخیل در حمله به مایکروسافت در بیش از 2300 دستگاه، شناسایی و منهدم شدند. گفتنی است دستگاه های مذکور در حوزه کسب و کار این کشور مورد استفاده قرار دارند.
این مرکز گفت:


« ما در حال همکاری با صنایع و شرکای بین المللی خود هستیم تا بتوانیم درک کاملی از تاثیرات این حمله در بریتانیا پیداکنیم. سازمان ها بایستی هرچه سریع تر اقدامات امنیتی لازم برای محافظت از شبکه خود را ترتیب دهند. مهمترین اقدام می تواند نصب نسخه به روز رسانی مایکروسافت باشد.»


مایکروسافت ماه ژانویه این آسیب پذیری ها را شناسایی و تاریخ 2 مارس نسخه به روز رسانی آن را منتشر کرد. 
تصور می شود اطلاعات حساس ده ها هزار ارگان در سرتاسر جهان به دلیل حمله به مایکروسافت در معرض خطر قرار گرفته است. 
محققین امنیت سایبری، عاملین این حمله را گروه هکری Hafnium چین دانسته اند. 
از زمان پیدایش این آسیب پذیری ها، مجرمین سایبری زیادی به هدف قرار دادن این سرورها علاقه نشان دادند. زیرا در این صورت می توانستند پیش از انتشار نسخه به روز رسانی، به سیستم ها دسترسی پیدا کنند. 
حتی مجرمین سایبری توانستند باج افزاری به نام DearCry را در سیستم های آسیب پذیر اعمال کنند. ( این باج افزار تنها برای حمله به سرورهای اکسچنج مایکروسافت طراحی شده است.)

منبع:

تازه ترین ها
تنظیم
1405/07/16 - 00:00- آمریکا

تنظیم دادخواست علیه شرکت متا توسط ایالت فلوریدا

ایالت فلوریدا از دادگاه خواست تا دستور ایجاد تغییراتی در اینستاگرام و فیس‌بوک را برای محافظت بهتر از کاربران جوان صادر کند.

تأمین
1405/07/15 - 23:29- هوش مصنوعي

تأمین مالی میلیارددلاری اسپیس‌ایکس جهت خرید تراشه‌های انویدیا

اسپیس‌ایکس برای خرید تراشه‌های انویدیا به دنبال تأمین مالی ۴۰ میلیارددلاری است.

رأی‌گیری
1405/07/15 - 23:04- آمریکا

رأی‌گیری کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا درباره آزمایشگاه‌های چینی

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) درباره ممنوعیت آزمایش لوازم الکترونیکی آمریکایی توسط آزمایشگاه‌های چینی رأی‌گیری می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.