about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گروه باج افزاری Conti در یک ماه 40 شرکت را هک کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی در گزارشی اعلام کرد گروه هکری کونتی (Conti) در طول یک ماه توانسته بیش از 40 شرکت را هک کند و سریع‌ترین حمله آن 3 روز به طول انجامیده است. 

درمجموع از آغاز سال 2022، این گروه داده‌های 156 شرکت را منتشر کرده و 850 سازمان مختلف در لیست قربانیان این گروه قرارگرفته‌اند. 

بر طبق گزارش گروپ آی‌بی، کونتی گروهی متشکل از هکرهای روس زبان بوده و اقدام به رمزگذاری داده‌ها و دریافت باج می‌کند. از ماه ژوئیه 2020 این گروه قابلیت دوگانه‌ای (double extortion) از خود نشان داده و علاوه بر باج‌گیری بابت رمزگشایی داده‌ها، اطلاعات مسروقه زیرساخت شرکت هدف را نیز در سایت اختصاصی نشت داده بارگذاری کرده است.

این گروه از آغاز سال 2020، به همراه گروه میز (Maze) و اگرگور (Egregor) ازنظر تعداد شرکت‌های رمزگذاری شده در جایگاه نخست قرارگرفته است. 

در سال 2020، کونتی داده‌های 173 قربانی را در وب‌سایت خود منتشر کرده و اواخر سال 2021 به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و تهاجمی‌ترین گروه‌های باج افزاری به شهرت رسیده است و با انتشار داده‌های 530 شرکت، ازنظر تعداد قربانیان در صدر قرارگرفته است.

در چهار ماه اول سال 2022 همچنان به فعالیت‌های خود ادامه داده و 156 شرکت دیگر نیز به لیست قربانیانش افزوده شده که با احتساب آن درمجموع 859 شرکت طی دو سال در لیست اهداف این گروه قرارگرفته است. 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.