about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ترامپ درباره گزارش سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی ایالات‌ متحده درباره ایران و کره شمالی اظهار نظر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور ایالات‌ متحده در توییتی، کارشناسان امنیتی و اطلاعات آمریکا را ساده‌لوح و منفعل خواند و ارزیابی آن‌ها را از تهدید کره شمالی برای امنیت آمریکا رد کرد.

سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا، روز سه‌شنبه، ۲۹ ژانویه طي گزارشی، به کمیته‌ امنیت و اطلاعات مجلس سنا اعلام کردند که تهدید‌ات کره شمالی علیه ایالات‌ متحده همچنان پابرجا است. مدیران اطلاعاتی آمریکا، از سوی دیگر تأکید کردند که ایران تاکنون در چارچوب توافق هسته‌ای عمل کرده و گامی براي ساخت بمب هسته‌ای برنداشته است.

ترامپ روز چهارشنبه، ۳۰ ژانویه (دهم بهمن) درباره موضع‌گیری مدیران اطلاعاتی آمریکا درخصوص ایران در توییتی نوشت:

به نظر می‌آید که افراد اطلاعاتی، در برابر خطرات ایران، بسیار منفعل و ساده‌اندیش هستند. آن‌ها اشتباه می‌کنند.

Paragraphs

تاکنون و با خروج ایالات‌ متحده از برجام در سال گذشته میلادی، تحریم‌های شدیدی ازسوی دولت دونالد ترامپ علیه ایران اعمال‌ شده است. این درحالی است که نهادها و سرویس‌های اطلاعاتی كاخ سفيد درباره «تهدیدات ایران» با رئیس‌ جمهور این کشور، هم نظر نیستند.

دن کوتس، رئیس اطلاعات ملی آمریکا، روز سه‌شنبه گزارش سالانه «ارزیابی تهدید‌ات جهانی» علیه واشنگتن را به کمیته امنیت و اطلاعات مجلس سنا ارائه کرد. وی در گزارش خود، بر وجود تهدید‌های سایبری چین و روسیه و همچنین ادامه داشتن تهدید هسته‌ای کره شمالی تأکید و خطر سلاح هسته‌ای ازسوی ایران را رد کرد.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.