about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارش‌های تازه از السالوادور حاکی از آن است که این کشور به‌دنبال عرضه یک استیبل کوین به نام کولون دلار (Colon Dollar) است. شایان ذکر است که مقامات این کشور هنوز این خبر را رد یا تأیید نکرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، و به نقل از گزارشی که جمعه شب روزنامه دیجیتال ال فارو (El Faro) منتشر کرده است، دولت السالوادور قصد دارد یک ارز دیجیتال بومی راه‌اندازی کند که مصرف‌کنندگان می‌توانند از آن برای دریافت خدمات استفاده کنند. گفتنی است روزنامه ال فارو در آمریکای لاتین منتشر می‌شود.

بر اساس گزارش روزنامه ال فارو، ابراهیم و یوسف ابوکیله، برادران رئیس جمهور السالوادور، به سرمایه‌گذاران بالقوه گفته‌اند که این ارز دیجیتال که در حال حاضر با نام کولون دلار (Colon Dollar) از آن یاد می شود، تا پایان سال ۲۰۲۱ معرفی خواهد شد. گزارش مذکور به ویدیوهایی اشاره دارد که برادران رئیس‌ جمهور در حال صحبت در خصوص این پیشنهاد با سرمایه‌گذاران هستند.

بر اساس این گزارش و بر اساس اسنادی که ال فارو به دست آورده است، این افراد گفته‌اند که نماینده رئیس‌ جمهور هستند. این خبر هفته‌ها پس از آن منتشر شده است که دولت این کشورِ واقع در آمریکای لاتین قاطعانه قانون بیت کوین که از سوی رئیس‌ جمهور پیشنهاد شده بود را تصویب کرد. بر اساس این قانون با این ارز دیجیتال به عنوان پول رایج قانونی برخورد می‌شود و از همه کسب‌و‌کارها خواسته شده که تا ماه سپتامبر (شهریور) آن را در ازای کالا و خدمات بپذیرند.

یک سخنگوی دولتی السالوادور به ال فارو گفته است که این طرح کنار گذاشته شده اما این روزنامه با استناد به منابع ناشناس گفته است که این طرح‌ها در حال انجام است.

بر اساس این گزارش نمایندگان رئیس جمهور در زمان‌های مختلف با نمایندگان کاردانو، الگورند و ویزگرید (WhizGrid) ملاقات کرده‌اند.

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.