about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گزارش اجلاس سایبرتک اسرائیل – بخش چهارم

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ ایزاک زاک آوراهام (Itzhak Zuk Avraham)، بنیان‌گذار کمپانی (Zimperium)  است، که برقراری امنیت دستگاه‌های تلفن همراه را به عهده دارد.

مؤسس شرکت Zimperium در اجلاس سایبرتک اعلام کرد: «برای مبارزه با جرائم اینترنتی 1.5 میلیون برنامه طراحی‌شده است که از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری کند».
آوراهام گفت: «1.5 میلیون دلار به محققان، دانشمندان و شرکت‌های فعال در زمینه ارتباطات برای مقابله با جرائم اینترنتی مربوط به تلفن همراه اختصاص داده‌ایم».
وی افزود: «یکی از تهدیدات جدی این روزها بحث گوشی‌های تلفن همراه است، زیرا در جیب همه افراد یک گوشی یافت می‌شود. این گوشی، به‌طور مداوم با میکروفن و دوربین همیشه فعال در دسترس بوده اما از امنیت کافی برخوردار نیستند».
وی پرسید: «آیا می‌دانید چرا به‌اندازه کافی شرکت امنیت سایبری در حوزه تلفن‌های همراه وجود ندارد؟ زیرا ورود به این حوزه بسیار پیچیده و با موانع متعددی روبه‌رو است و ارائه راهکارهای امنیتی کار بسیار دشواری است».
آوراهام قبلاً در ارتش اسرائیل به‌عنوان یک محقق امنیتی فعالیت داشت و در سال 2011، اقدام به تأسیس شرکت امنیت تلفن همراه در سان‌فرانسیسکو به نام (Zimperium) کرد. وی در کنفرانس سایبرتک 2017 که بزرگ‌ترین مرکز کنفرانس و نمایشگاه فن‌آوری‌های سایبر در جهان است و برای سال چهارم در اسرائیل برگزار می‌شود، سخنرانی کرد.
آوراهام گزارشی از شرکت مک‌آفی که درباره تهدیدات تلفن همراه در سال 2016 ارائه‌شده بود را در اجلاس سایبرتک مطرح کرد و گفت: «افزایش تعداد گوشی‌های تلفن همراه و پیچیدگی تهدیدات، شرایط را برای شکار قربانیان و فرصت را برای ارتکاب جرائم سایبری فراهم می‌کند».
در این گزارش آمده: «این دور از انتظار نیست که این روند ادامه پیدا کند. برای برقراری امنیت نیاز به سعی و تلاش بیشتری از هر دو گروه (اهالی صنعت امنیت و کاربران) نیز است. ما معتقدیم با افزایش تعداد خانه‌های متصل به اینترنت و گسترش تجهیزات پوشیدنی این مسئله حتی پیچیده‌تر نیز خواهد شد».
گیل شود (Gil Shwed)،مدیرعامل شرکت اسرائیلی چک پوینت است. این شرکت با ارائه سخت‌افزار و نرم‌افزار در زمینه ارتقای امنیت فناوری اطلاعات در سراسر جهان فعالیت دارد.
وی در همایش سایبرتک گفت: «گوشی‌های تلفن همراه یک -درب پشتی- به واحد مرکزی زیرساخت‌های کمپانی‌ها هستند و در حملات سایبری همه‌روزه از آن‌ها استفاده می‌شود».
وی افزود: «99 درصد از کمپانی‌های داخلی اسرائیلی هنوز از هیچ سامانه حفاظتی جهت برقراری امنیت تلفن‌های همراه خود بهره نمی‌گیرند. 96 درصد از شرکت‌ها برای پیشگیری از وقوع حملات سایبری از دیواره‌های آتش (firewalls) پیشرفته استفاده نمی‌کنند. 98 درصد شرکت‌ها در سراسر جهان از سامانه‌های برقرارکننده امنیت شبکه ابری استفاده نمی‌کنند».
به اعتقاد کارشناسان امنیتی، مدیران شرکت‌ها و سازمان‌ها عمدتاً دارای اعتمادبه‌نفس کاذب در امنیت شرکت خود هستند.
وی ادامه داد: «ما دائماً در معرض حملات سایبری هستیم اما سازمان‌ها و نهادها این موضوع را باور ندارند. اگر جهان تمایل به مقابله با تهدیدات در حوزه تلفن همراه دارد، باید رویکرد مناسبی برای ساخت یک سیستم جامع،برای شناسایی و جلوگیری از تهدیدات سایبری اتخاذ شود».
وی گفت: «روش صحیح توسعه و ساخت یک سیستم استاندارد امنیت سایبری، ازاین‌قرار است که اقدام به آزمایش انواع تهدیدات احتمالی گوشی‌های تلفن همراه، مراکز داده و سیستم‌های کامپیوتری کند. کلمه کلیدی حملات سایبری -جلوگیری و پیشگیری- از وقوع این حملات است و به‌منظور جلوگیری از حملات سایبری باید اطلاعات مختلفی از این نوع حملات جمع‌آوری شود.
معماری این سیستم باید طوری طراحی شود که توسعه و تکنولوژی‌های مختلف در زمینه امور سایبری را به‌صورت موردی در درون خود مورد آزمایش قرار داده تا پس از ارائه به کاربران، کارایی و یکپارچگی لازم را در مقابل حملات سایبری ارائه نماید و آن‌ها را در برابر حملات سایبری به شبکه‌های ابری، گوشی‌های تلفن همراه، مراکز داده و سیستم‌های کامپیوتری ایمن کند».

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.