گرگها به جان یکدیگر افتادهاند
به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ ایالاتمتحده به تازگی ادعا کرده که تواناییهای سایبریاش در برابر گروهک تروریستی داعش را افزایش خواهد داد. این کشور، هدف اصلی خود از به راهاندازی یک جنگ سایبری علیه این گروه را، از بین بردن سامانههای ارتباطی و تجهیزات فرماندهی و کنترل این گروهک تروریستی عنوان کرده است. علاوه بر این، آمریکا مدعی است که تجهیزاتی را از پیش در سامانهها و رادارهای این گروهک تروریستی کار گذاشته و هماکنون میتواند با استفاده از آنها، به مبارزه سایبری با این گروهک بپردازد.
در میانه آوریل امسال بود که مقامات پنتاگون در خبری اعلام کردند قصد دارند تا از تواناییهای سایبری و تجهیزات الکترونیک خود، علیه سامانههای موشکی دشمنان استفاده کرده و آنها را قبل از ارسال نابود کرده و از کار بیندازد؛ اما با تمام این اوصاف، آمریکا هنوز نتوانسته حملات سایبری کشورهایی نظیر چین را علیه خود متوقف کرده و راهحلی برای آنها پیدا کند.
رژیم صهیونیستی نیز در این میان، ادعا میکند که سلاحهای تهاجم سایبری قدرتمندی را در اختیار دارد. یکی از فرماندهان واحد 8200 ارتش رژیم صهیونیستی (واحد عملیات جاسوسی سایبری ارتش رژیم صهیونیستی)، بهتازگی ادعا کرده که این ارتش، قابلیت آ ن را دارد که موشکهای حزبالله را قبل از رسیدن به هدف، هک کرده و از بین ببرد. رژیم صهیونیستی، در صورت داشتن چنین تجهیزاتی، قطعاً دیگر نیازی به سامانههای دفاع موشکی نظیر گنبد آهنین نخواهد داشت.
بهزودی نیز ارتش این رژیم اقدام به برگزاری رزمایشی خواهد کرد که در صورت حمله سایبری به سامانههای ارتش و قطع تجهیزات ارتباطی، نحوه فعالیت آنها مورد بررسی قرار بگیرد.
اما با تمام این تفاسیر، هنوز هم عملیات سایبری بسیاری علیه زیرساختهای حساس این رژیم انجام میشود که در بسیاری از موارد و به اعتراف مقامات امنیتی این رژیم، موفقیتآمیز بوده و توانسته خساراتی را نیز به این رژیم وارد کند.
البته اینها، تنها بخشی از مصائب امنیتی این رژیم است و موضوع از زمانی برای نتانیاهو و همراهانش دشوارتر میشود که برخی نشریات، از اقدام سرویسهای جاسوسی انگلستان و ایالاتمتحده، بهعنوان نزدیکترین شرکا و حامیان این رژیم، مبنی بر هک سامانههای داخلی رژیم صهیونیستی خبر میدهند. بر اساس خبری که نشریه اینترسپت، منتشر کرد، انگلستان و آمریکا، حد فاصل سالهای 2008 تا 2012 میلادی، پهپادها و برخی هواپیماهای رژیم صهیونیستی، نظیر جنگندههای f-16 این رژیم را هک کرده و قصد داشته تا فعالیتهای این رژیم را تحت عنوان پروژه "آنارشیست" رصد کنند.
به ادعای این نشریه، سازمان جاسوسی انگلستان، هواپیماهای این رژیم را از طریق کشور قبرس، کنترل و بازرسی میکرده است. همچنین سایر فعالیتهای نظامی این رژیم، خصوصاً در زمان جنگ سال 2008 نوار غزه و احتمال حمله نظامی این رژیم به ایران، همواره مورد رصد مقامات آمریکایی و انگلیسی بوده است. جمعآوری تصاویر از تحرکات پهپادهای اسرائیلی نیز، از جمله مواردی بوده است که توسط سرویسهای جاسوسی انگلیسی و آمریکایی انجام میشده است.
تمامی این درگیریها و معضلات امنیتی رژیم صهیونیستی، در حالی اتفاق میافتد که آمریکا، سالانه هزینههای کلانی را به بهبود اوضاع امنیت سایبری در سرزمینهای اشغالی اختصاص میدهد؛ شرکتهای بزرگ فناوری را در قدس اشغالی تأسیس میکند و قراردادهای امنیت سایبری سنگینی را با سران صهیونیست به امضا میرساند. حال، افشای چنین خبری، حتی اگر هیچ زمانی صحت آن نیز به اثبات نرسد، نشان از آن دارد که سران دو دولت، هیچگاه به یکدیگر اطمینان نداشته و سعی میکنند همیشه یک گام از شریک خود جلوتر باشند. افشای اسناد جاسوسی رژیم صهیونیستی از محل انجام مذاکرات هستهای با ایران نیز، سند دیگری بر این موضوع است که ظاهراً گرگها به جان یکدیگر افتادهاند و در پس پرده تمامی همکاریهای امنیتی، باز هم از پشت به هم خنجر میزنند.