about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری AvosLocker پس از اطلاع از هدف قرار دادن اداره پلیس آمریکا، کلید رمزگشایی دستگاه های رمزنگاری شده را به صورت رایگان در اختیار آن ها گذاشت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گروه باج افزاری AvosLocker پس از اطلاع از این موضوع که آن ها یکی از آژانس های دولتی آمریکا را رمزنگاری کرده اند، رمزشکن آن را به صورت رایگان منتشر کرد.

یکی از اداره های پلیس آمریکا ماه گذشته مورد رخنه امنیتی AvosLocker قرار گرفت. این گروه باج افزاری در حین حمله، دستگاه های هدف را رمزنگاری کرد و داده های آن ها را به سرقت برد.

اگر چه طبق گزارشات، آن ها پس از اطلاع از هویت واقعی این آژانس، به صورت رایگان رمزشکن دستگاه ها را در اختیار اداره پلیس قرار دادند.

این گروه باج افزاری البته از ارائه لیست داده های سرقت شده و شفاف سازی در مورد نحوه نفوذ به شبکه این اداره امتناع کرد.

یکی از اعضای AvosLocker گفت:

ما هیچ سیاست خاصی را در قبال افراد مورد هدف قرار گرفته دنبال نمی کنیم اما معمولا از رمزنگاری نهادهای دولتی و بیمارستان ها خودداری می کنیم. البته برخی مواقع شرکایمان بدون هماهنگی اولیه با ما شبکه های نام برده را مورد هدف قرار می دهند.

وی در پاسخ به این ادعا که گروه آن ها به دلیل ترس این کار را کرده، گفت:

این کار بیشتر به خاطر آن بود که دریافت پول از مالیات دهندگان معمولا کار مشکلی است.

البته تا به الان عملیات های بین المللی متعددی برای توقف و دستگیری اعضای گروه های باج افزاری مانند REvil، Egregor، Netwalker و Clop شکل گرفته است و همین موضوع توانسته تاثیرات مثبتی بر روی این موارد بگذارد و بسیاری از گروه ها به همین دلیل فعالیت خود را متوقف کرده اند.

اما لازم به ذکر است بسیاری از این گروه ها دوباره با برندی دیگر شروع به فعالیت کردند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.