گروه ویژه جدید ضد باجافزاری تحت رهبری استرالیا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، فعالیت گروه جدید بینالمللی مبارزه با باجافزار (ICRTF) به رهبری استرالیا و تحت نظارت طرح ابتکاری مقابله با باجافزار به رهبری ایالات متحده آغاز شد.
هدف کارگروه جدید این است که تحقیقات و بحثهای سیاسی موجود را انجام دهد و آنها را به 3 حوزه عمل تبدیل کند :
- ایجاد ابزارهای بین بخشی.
- ایجاد بهترین شیوهها برای مبارزه با باجافزار.
- تسهیل تبادل اطلاعاتی تهدیدات سایبری.
این کارگروه همچنین به هماهنگ کردن اقدامات بین کشورهای عضو، آژانسهای اجرای قانون و صنعت کمک خواهد کرد.
کلر اونیل (Clare O’Neil)، وزیر امور داخلی و امنیت سایبری استرالیا، اعلام کرد که این کشور در نوامبر سال گذشته، زمانی که سازمان امور داخلی برخی جزئیات اولیه این سازمان را اعلام کرد، رهبری گروه بینالمللی مبارزه با باجافزار را بر عهده خواهد گرفت.
اونیل گفت :
«باجافزار یک تهدید جهانی مهم است و استرالیا به ایفای نقش پیشرو در همکاری با شرکای بینالمللی، صنعت و جامعه برای ایجاد پاسخهای مؤثر در راستای مبارزه با مجرمان سایبری و محافظت از مردم و نهادهای ما ادامه خواهد داد. حوادث سایبری اخیر در استرالیا و سراسر جهان یادآور ماهیت موذیانه باجافزار و توانایی مجرمان سایبری در ایجاد اختلال و آسیب گسترده به بخشهای گستردهای از جامعه است.»
استرالیا به عنوان رئیس کارگروه، اکنون نامزدهای عضویت را از میان 37 کشوری که بخشی از طرح مقابله با باجافزار (CRI) هستند، میگیرد.
اعضای طرح مقابله با باجافزار استرالیا، اتریش، بلژیک، برزیل، بلغارستان، کانادا، کرواسی، جمهوری چک، جمهوری دومینیکن، استونی، فرانسه، آلمان، هند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، ژاپن، کنیا، لیتوانی، مکزیک، هلند، نیوزیلند، نیجریه، نروژ، لهستان، جمهوری کره، رومانی، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، امارات متحده عربی، بریتانیا، ایالات متحده، اوکراین و اتحادیه اروپا هستند.
طرح مقابله با باجافزار علاوه بر حمایت از گروه بینالمللی مبارزه با باجافزار، برنامههای بیشتری برای سال 2023، از جمله ایجاد یک مرکز دفاع سایبری منطقهای به رهبری لیتوانی، ایجاد یک مجموعه ابزار بازپرسی، که درسهای آموختهشده و دیگر تاکتیکهای ضد باجافزار را ادغام میکند و افزایش تعامل با بخش خصوصی را دارد؛ این طرح در سال 2021 ایجاد شد.