about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

محققین چینی موفق به ساخت یک ژنراتور ترموالکتریک شده‌اند که شاید در گجت های پوشیدنی نسل آینده مورد استفاده قرار بگیرد

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محققین چینی موفق به ساخت یک ژنراتور ترموالکتریک شده‌اند که شاید در گجت های پوشیدنی نسل آینده مورد استفاده قرار بگیرد و جایگزین باتری‌ها در محصولاتی مانند ساعت‌ها و دستبندهای هوشمند شوند. در واقع این اختراع هنوز برای تجاری شدن جای کار دارد اما از آنجایی که امروزه محبوب گجت‌های پوشیدنی فوق‌العاده افزایش یافته و به این محبوبیت روز به روز افزوده می‌شود، چنین اختراعی جای توجه دارد.

گجت های پوشیدنی نسل آینده با گرمای بدن کار می‌کنند
نمونه آزمایشی TEG محققین در چین دارای طول 4.5 اینچ و عرض 1.1 اینچی بوده است. زمانی که این محصول اولیه دور مچ سوژه آزمایشی بسته شده، دستگاه موفق شده با سنسوری که در آن تعبیه شده اختلاف بین حرارت موجود در سطح پوست با گرمای محیط را تشخیص دهد و محیط لازم برای روشن کردن یک چراغ LED را فراهم کند. بر خلاف دیگر ژنراتورهایی که از انرژی جنبشی برای تولید قدرت استفاده می کنند، ژنراتور ترموالکتریک یا TEG عاری از هر گونه قطعات حرکتی است. بنابراین این ژنراتورها نیاز به نگهداری بسیار کمی دارند. کیان ژانگ، محقق انستیتو فناوری Harbin و همکارانش با اصلاح نمونه آزمایشی، آن را منعطف کرده و دوباره در حال آزمایش قرار داده‌اند. نتیجه کار عالی بوده و سنسور پس از 10 هزار بار خمیده شدن نیز هیچ آسیبی ندیده است.

همچنین در این نمونه آزمایشی از برخی فلزاتی که در نمونه‌های تجاری ژنراتورهای ترموالکتریک یافت می‌شود استفاده نشده که می‌تواند منجر به کاهش هزینه‌های تولید شود. البته این تیم، این محققینی نبوده‌اند که بر روی این ایده کار کرده‌اند و تا امروز چندین مورد پروژه با این موضوع انجام شده است که همگی با هدف استفاده از گرمای بدن به عنوان منبع تامین کننده در گجت های پوشیدنی نسل‌های آینده انجام شده اند. محققین گفته‌اند که در تلاشند راندمان ژنراتور را افزایش دهند تا بهتر از گرمای بدن برای تامین انرژی دستگاه بهره ببرد.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1405/07/13 - 15:33- سایرفناوری ها

ممنوعیت موقت استفاده از عینک‌های هوش مصنوعی در نروژ

نروژ ممنوعیت موقت استفاده از عینک‌های هوش مصنوعی در برخی مکان‌های عمومی را پیشنهاد کرد.

کوالکام
1405/07/13 - 14:58- آمریکا

کوالکام و آرم راهی دادگاه می‌شوند

شرکت کوالکام، شرکت آرم را به خودداری از ارائه ابزارهای تست تراشه که طبق قرارداد باید تحویل داده می‌شدند، متهم کرده است.

اظهارات
1405/07/13 - 13:52- هوش مصنوعي

اظهارات سم آلتمن در مورد خطرات هوش مصنوعی

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌ای‌آی اظهار داشت که مزایای هوش مصنوعی پذیرش برخی خطرات را توجیه‌پذیر می‌سازد.