about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

گران‌ترین جنگنده، آسیب‌پذیرترین سلاح جهان

بر اساس گزارش‌های منتشر شده جنگنده‌های اف 35 از صدها آسیب‌پذیری مختلف رنج می‌برند که آن‌ها را در معرض خطر جدی قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات نظامی آمریکا در گذشته از جنگنده اف 35 (F-35) به عنوان قدرتمندترین سلاح سایبری این کشور یاد کرده بودند. همچنین تعدادی از کارشناسان معتقدند این جنگنده احتمالاً گران قیمت‌ترین سلاح نظامی موجود است. از طرفی هزینه 1.5 تریلیون دلاری روی تحقیق و توسعه آن باعث می‌شود تا انتظار بدون نقص بودن آن وجود داشته باشد؛ اما با وجود هزینه‌های بسیار و سال‌ها تحقیق روی آن گزارش‌های جدید منتشر شده، خلاف این مسئله را مطرح می‌کنند.

به تازگی گزارشی از سوی پنتاگون منتشر شده است که نشان می‌دهد اف 35 همچنان از 13 نقص حیاتی برخوردار هست. به علاوه نرم‌افزار آن هم‌اکنون دارای حدود 900 باگ امنیتی است. این مسئله 500 جنگنده فعال موجود را در خطر بزرگی قرار داده و وصله‌های متعددی باید برای سیستم آن‌ها منتشر شود.

یکی دیگر از مشکلات جنگنده رده «F-35A» که در اختیار نیروی هوایی آمریکا قرار دارد، نداشتن دقت کافی سلاح آن است. همچنین محل قرارگیری اسلحه نیز به مرور زمان ترک خورده و خراب می‌شود. به این صورت که حداقل 2 فروند جنگنده F-35A تاکنون در زمان آزمایش به دلایل نامشخصی هشدار «سلاح نا ایمن» را دریافت کرده‌اند. جنگنده F-35A تنها نمونه از اف 35 است که از سلاح داخلی بهره می‌برد. اگرچه از سلاح‌هایی که به خارج از بدنه متصل بوده و دارای دقت کافی نیز هستند نیز بهره‌مند است.

یکی از دلایلی که باعث شده است اف 35 مشکلات بسیاری رنج ببرد، به غیر از طولانی شدن روند تولید آن برای بیش از یک دهه، تصمیم به آغاز فاز تولید، پیش از تکمیل طراحی‌های اولیه است. این تصمیم باعث شد تا خلبانان در سریع‌ترین زمان ممکن بتوانند از اف 35 بهره‌مند شوند. در مقابل لاکهید مارتین نیز به صورت هم‌زمان به توسعه مدل‌های قدیمی و وصله کردن آسیب‌پذیری آن‌ها می‌پردازد.

بزرگ‌ترین نگرانی پیرامون اف 35 این است که نمونه‌های قدیمی هرگز بروز نمی‌شوند و قابلیت مبارزه کافی ندارند. با توجه به این که ساخت هر F-35A حدود 100 میلیون دلار هزینه دارد، به‌کارگیری آن در نیروی هوایی به عنوان ابزاری برای آموزش پرواز، هدر دادن هزینه و بودجه است.
پنتاگون هم‌اکنون درخواست بودجه‌ای اضافی در بازه 12 تا 40 میلیارد دلار را به کنگره ارائه داده است تا در صورت تأیید اقدام به بروزرسانی جنگنده‌های یاد شده بکند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.