about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

گرانی موبایل ربطی به رجیستری ندارد

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح رجیستری به هیچ عنوان تاثیری در بحث افزایش قیمت گوشی های تلفن همراه نداشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان: حسین فلاح جوشقانی در مورد دلائل افزایش قیمت گوشی های موبایل افزود: تلفن همراه وابستگی شدیدی به بحث ارز دارد از اینرو نوسانات نرخ ارز می تواند بر رشد قیمتی این کالا بسیار موثر باشد.

وی همچنین اظهارداشت: بخش عمده ای از گوشی های تلفن همراه موجود در بازار وارداتی هستند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران ضمن اشاره به اختصاص ارز دولتی 4200 تومانی به 40 شرکت دارای مجوز واردات تلفن همراه گفت: ارزش ثبت سفارش این شرکت ها بیش از 220 میلیون یورو بوده است.

وی افزود: از این تعداد 30 شرکت به ارزش یک سوم این مبلغ تاکنون اقدام به واردات کالای گوشی تلفن همراه کرده اند.

فلاح جوشقانی در ادامه رشد قیمت کالای تلفن همراه را غیر معقول و منطقی توصیف کرد و اظهارداشت: برای مثال اگر قیمت بین المللی گوشی های تلفن همراه 1000 دلار باشد واردات این کالا با ارز 4200 تومان به رغم تمامی هزینه ها اعم از عوارض گمرکی، مالیات و همینطوربا احتساب درصد سود واردکنندگان و توزیع کنندگان باید حداکثر شش میلیون تومان در بازار به مصرف کنندگان عرضه شود.

وی تصریح کرد: متاسفانه این کالا به سبب برخی رفتارهای فرصت طلبانه و سودجویانه به قیمت 10 تا 12 میلیون تومان در بازارخرید و فروش شد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران یادآورشد: این وزارتخانه ناظر بر بازار گوشی های تلفن همراه در کشور نیست بلکه دستگاه هایی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و غیره در حوزه های مختلف نظارتی و کنترلی وظیفه مند هستند و باید اقدامات لازم را انجام دهند.

تازه ترین ها
برنامه
1405/07/11 - 16:22- آمریکا

برنامه کاری شورای امنیت سازمان ملل در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت

شورای امنیت سازمان ملل برنامه کاری موقت خود را در زمینه فناوری‌های نوظهور و امنیت برای ماه اکتبر ۲۰۲۶ منتشر کرد.

توقف
1405/07/11 - 15:40- سایرفناوری ها

توقف فروش عینک‌های هوشمند متا در هلند

فروشگاه عینک هلندی هانس اندرس به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، فروش عینک‌های متا را متوقف کرد.

عدم
1405/07/11 - 15:00- آمریکا

عدم مشکل ایمنی در نقص نرم‌افزاری بوئینگ ۷۳۷ مکس

اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد که نقص نرم‌افزاری بوئینگ ۷۳۷ مکس هیچ‌گونه مشکل ایمنی ایجاد نمی‌کند.