about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اخیراً یک گجت نگهدارنده تلفن همراه در اتومبیل با ظاهری زیبا و کیفیت ساخت عالی ارائه شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هزاران نگهدارنده تلفن همراه در اتومبیل با حداقل قیمت یک دلار مشابه «eBay» و «AliExpress» وجود دارند. اما هر چند وقت یک بار، ایده جدیدی بهتر از بقیه برای کاربرد راحت‌تر تلفن همراه حین رانندگی ارائه می‌شود.

مخترع گجت جدید آن را با عنوان «نگهدارنده مناسب تلفن همراه ماشین» توصیف کرده است و توضیح داد که سادگی، نهایت ظرافت است.

این نگهدارنده ساده تلفن همراه ظاهر زیبایی دارد، زیرا از یک ماده مقاوم در برابر خراش ساخته شده که می‌تواند دستگاه تلفن همراه شما را به‌طور ایمن حفظ کند. علاوه بر این، از فنرهایی با چرخش 360 درجه استفاده می‌کند و با تمام تلفن‌های همراه به ضخامت 61 تا 75 میلی‌متر سازگار است.

با توجه به اطلاعات اولیه منتشر شده، این گجت با اکثر آفتاب‌گیرها سازگاری دارد و تلفن را می‌توان در هر 2 حالت عمودی و افقی نصب کرد. مخترع گجت، که اطلاعاتی در خصوص این وسیله را به تازگی در «Indiegogo» منتشر کرده، گفت که همه اینها به این دلیل است که برای دیدن صفحه نباید به‌طور خاص به تلفن نگاه کنید.

درصورت استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی، به عنوان مثال جی‌پی‌اس، باید کاملاً حواستان به جاده باشد و درک خوبی هم از مناظر داشته باشید.

در نگاه اول، آنچه به نظر می‌رسد کیفیت ساخت عالی این گجت است که آن را از دستگاه‌های دیگر متمایز می‌کند، اما اطلاعات بیشتر در روزهای آتی در Indiegogo به اشتراک گذاشته خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.