about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گارفیلد؛ مربی جدید امنیت سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مبحث امنیت سایبری با توسعه‌ی اینترنت، ابزارهای مجهز به اینترنت اشیا و بسیاری فناوری‌های دیگر، در بسیاری از شرکت‌ها و دولت‌ها به موضوعی حیاتی تبدیل‌ شده است. همچنین با وجود توسعه‌ی این فناوری‌ها بسیاری از مردم به حریم خصوصی و امنیت سایبری ابزارهای خود اهمیتی نداده یا در این زمینه آموزش کافی ندیده‌اند.

به تازگی گروهی از متخصصان امنیت سایبری اعلام کرده‌اند می‌خواهند از شخصیت‌های معروف پویانمایی‌هایی، مانند گارفیلد، برای آموزش مسئله به کودکان استفاده کنند. هدف از این کار آموزش به کودکان درباره‌ی استفاده‌ی درست و امن از وسایلی است که توانایی اتصال به اینترنت داشته و در عید کریسمس هدیه بگیرند.

پاتریک کراون (Patrick Craven)، یکی از کارشناسان مرکز امنیت سایبری و آموزش (Center for Cyber Safety and Education)، گفت: «میلیون‌ها کودک در کریسمس امسال اولین تبلت یا تلفن هوشمند خود را هدیه می‌گیرند. آن‌ها شماره‌ی خود را در اختیار غریبه‌ها قرار داده و با در ارتباطات آنلاین با افراد ناشناسی گفتگو می‌کنند. همین موضوع آن‌ها را در موقعیت‌های خطرناکی قرار می‌دهد.»

جیم دیویس (Jim Davis)، خالق شخصیت گارفیلد با همکاری مرکز یاد شده فیلم‌نامه، محتوای چندرسانه‌ای و پی نما (Comic Book) با یک خط داستانی با عنوان اینترنت امن (Safe internet) تولید کرده‌اند. هنوز مشخص نیست که آیا بعد کریسمس آموزش کودکان با پویانمایی‌ها ادامه پیدا می‌کند یا خیر.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.