about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کیش در چند قدمی تحقق شهر هوشمند

کیش - دو پروژه فیبر نوری جزیره کیش باهدف ایجاد زیرساخت‌های کیفیت‌بخشی به ارتباطات پایدار در کسب‌وکارها و تحقق ایده شهر هوشمند بیستم شهریورماه توسط رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مدیر فناوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش از افتتاح دو پروژه زیرساختی به ‌منظور ایجاد شهر هوشمند، همچنین پیاده‌سازی شبکه ۵G در این منطقه آزاد خبر داد و گفت:

دو پروژه زیرساختی فیبر نوری با هزینه‌ای بالغ‌بر یک هزار میلیارد ریال طی ۲ سال گذشته در دستور کار مدیریت فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفت که خوشبختانه عملیات هر دو پروژه به اتمام رسیده است و به‌زودی شاهد افتتاح پروژه‌ها و آغاز خدمت‌رسانی به ساکنان و صنوف مختلف در این منطقه خواهیم بود.


امیر سوداگران با اشاره بر لزوم اهمیت پایداری ارتباطات جزیره کیش با سرزمین اصلی اظهار داشت:

مکاتبات و مذاکرات متعددی از سوی سازمان منطقه آزاد کیش با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مبنی بر ضرورت ایجاد فیبر نوری دریایی پشتیبان انجام شد که با مساعدت وی، این طرح در اولویت برنامه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت کشور قرار گرفت و با اتمام این پروژه‌ها در بیستم شهریور این دو طرح زیرساختی به بهره‌برداری خواهد رسید.


وی در خصوص گام نخست عملیات اجرایی survey دریایی از جزیره کیش تا حدفاصل بنادر چارک – گرزه، اظهار داشت:

شرکت ارتباطات زیرساخت کشور با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش اجرای پروژه فیبر نوری دریایی به طول تقریبی ۲۳ کیلومتر، انجام‌شده است.


مدیر فناوری و اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش بابیان این‌که گام دوم اجرای طرح باهدف توسعه شبکه فیبر نوری درون جزیره و به‌منظور ارتقاء کمی و کیفی خدمات ارتباطی ثابت و سیار انجام‌شده است افزود:

قرارداد مشارکت در احداث و بهره‌برداری از تونل ارتباطی کیش؛ به روش ساخت، بهره‌برداری و انتقال فی‌مابین این سازمان و شرکت فناپ تلکام منعقد شد و هم‌اکنون به نتیجه رسیده است.


گفتنی است مطالعات و طراحی شبکه زیرساخت فیبر نوری جزیره کیش، عملیات ترنچینگ، حفاری و ترمیم مسیر به طول تقریبی ۷۵ کیلومتر، نصب میکروداکت در بخش Backbone شبکه به طول تقریبی ۶۵ کیلومتر، اجرای کابل خاکی در بخش نقاط اتصال نهایی (Node) به طول تقریبی ۱۰ کیلومتر،‌ نصب ۱۴۰ عدد کابینت خیابانی (ODC)، ارسال کابل به روش Air Blowing در بخش Backbone شبکه، نصب تجهیزات Passive شبکه در ODC ها و Node ها، فیوژن تارهای فیبر نوری و همبندی شبکه طراحی‌شده، انجام آزمایش‌های VFL و OTDR، تهیه نقشه As-Built ، Port Mapping و Network Diagram و سایر اطلاعات فنی موردنیاز نیز ازجمله توافقات و مراحل انجام‌شده توسط شرکت فناپ تلکام است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.