about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کویت نیازمند راهبرد در زمینه سایبری است

مقامات کویت با اشاره به تهدیدات سایبری موجود در سطح جهان اعلام کردند که نیازمند برنامه‌ای مدون در زمینه امنیت سایبری هستند.



به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان؛ رئیس سازمان اطلاعات و ارتباطات کویت (Salem Al-Uthaina) گفت: «قصد داریم برنامه‌ای مدون و استراتژی اتخاذ نماییم که به حفاظت از اطلاعات شرکت‌های دولتی و خصوصی بپردازد و همچنین توانایی دفع حملات سایبری را، در مواقع خطر فراهم کند.»


وی ادامه داد: «با توجه به افزایش استفاده از اینترنت و همچنین رشد جرائم سایبری، نیاز به تدوین این استراتژی بیش‌ازپیش احساس می‌شود، همچنین نیاز مبرم برای برقراری امنیت سایبری صددرصدی برای سیستم‌ها و سامانه‌هایی که فعالیت‌های حساس و حیاتی انجام می‌دهند، وجود دارد.»


علاوه بر این وی اشاره کرد که مرکز ملی امنیت سایبری کویت، وظیفه نظارت بر فعالیت‌های سایبری و برقراری امنیت سایبری را بر عهده خواهد داشت و همچنین بخش دیگری از فعالیت این مرکز، توسعه استراتژی‌های دفاع سایبری است. ما نیاز داریم تا تمامی تمهیدات لازم را جهت برقراری امنیت سایبری فراهم کنیم.


خبرگزاری کویت نوشت امنیت سایبری شامل استفاده از فن‌آوری و روش‌های طراحی‌شده برای محافظت از شبکه‌های رایانه‌ها در برابر حملات سایبری، آسیب‌پذیری‌ها و دسترسی‌های غیرمجاز است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.