کویت با همکاری آمریکا، دفاع سایبری خود را تقویت میکند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ وزیر امور خارجه کویت و همتای آمریکاییاش، بر اساس برنامه 25 ساله توسعه همکاریها، توافق کردند که با یکدیگر برای ارتقاء سطح استانداردهای حاکمیتی دولت کویت، مشارکت نمایند.
در این دوره از مذاکرات که دومین دور مذاکرات راهبردی بین دو کشور محسوب میشود و اولین دور آن در اکتبر 2016 برگزار شد، دو کشور متعهد شدند با یکدیگر در زمینه مقابله با تروریست نیز همکاری کنند. در بخش دیگری از این توافق گسترده، قرار شد تا سامانههای قدیمی فرودگاه بینالمللی کویت، بهروزرسانی شده و در سطوح بینالمللی ازلحاظ امنیت قرار بگیرد. این سامانهها، به دلیل قدیمی بودن، سطح بالایی از امنیت ندارند و آسیبپذیر هستند.
وزیر امور خارجه کویت در این رابطه گفت: «ما توافقنامههایی مبنی برافزایش همکاریها در زمینه تروریسم و اشتراکگذاری اطلاعات را با یکدیگر امضا کردیم. همچنین ما توافق کردیم تا با همکاری یکدیگر، حفرههای امنیتی فرودگاه بینالمللی کویت را برطرف نماییم.»
این وزیر کویتی، در بخش دیگری از صحبتهای خود، ابراز امیدواری کرد در دور سوم مذاکرات تصمیمات مهمی در مورد ارتقا هر چه بیشتر امنیت سایبری کویت اتخاذ شود. دور سوم نشستها، سال آینده برگزار خواهد شد.
کشورهای حاشیه خلیجفارس، طی چند سال گذشته، وارد همکاریهای گسترده امنیت سایبری با دولتهای آمریکا و رژیم صهیونیستی شدهاند و بیشتر این همکاریها، زمانی صورت گرفت که موج جدیدی از ایران هراسی، توسط آمریکا در منطقه به راه افتاد.
آمریکا دائماً بر طبل ایران سایبری هراسی، در منطقه خلیجفارس میکوبد و مدعی است که این کشور، تهدیدی بالقوه، برای صنعت نفت و گاز این منطقه محسوب میشود. در اجلاس کمپ دیوید نیز، تعهدات گسترده امنیتی از طرف آمریکا به کشورهای حاشیه خلیجفارس، مبنی بر دفاع از آنها در برابر تهدیدات سایبری ایران داده شد.