کوچ همیشگی به ویندوز 10
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از c4isrnet؛ نیروی کار هر مجموعه ای با توجه به امکانات ارائه شده، رو به جلو حرکت می کند. بروکراسی جنگ و آوار شدن هزاران مشکل بر سر رایانه های اداره ها، مانند پیامدهای دنیای مدرن، روی نرم افزار ها پیاده می شود. این موضوع، امنیت سایبری را به یکی از بخش های مستمر عملیات نظامی تبدیل می کند؛ به این معنی که تغییر بزرگی انجام خواهد شد. در همین راستا، می توان به انتقال سامانه های نیروی هوایی به ویندوز 10 تا پایان ماه میلادی جاری اشاره کرد.
اعلام خبر یاد شده توسط روابط عمومی نیروی هوایی آمریکا چنین بود:
در فضای سایبری هر عضو نیروی هوایی یک اوپراتور محسوب می شود. از این رو، آنها باید نسبت به تهدیدات سایبری آگاهی داشته باشند و آمادگی خود را با استفاده از ویندوز 10 اعلام کنند. مزیت بلند مدت به تنهایی در مورد دفاع از نیروی هوایی در برابر تهدیدات سایبری قلمداد نمی شود بلکه داشتن سامانه های با قابلیت بالا برای موفقیت در ماموریت ها نیز ضرورت دارد.
دلیل فوریت در اطلاع رسانی فوق، آن بود که طرح اولیه انتقال در سال 2015 برنامه ریزی شد و انتظار می رفت این طرح، بستر مذکور در اداره ها و خدمات و فعالیت ها را تا پایان سال 2017 گسترش دهد.
این اولین باری است که پنتاگون سیستم عامل جدید را بسیار دیرتر از زمانی که دستور داده شده بود استفاده می کند. برای درک چگونگی مراحل بعدی انتقال به ویندوز 10، کافی است که به زمانی که این سازمان تصمیم گرفت تا انتقال به ویندوز XP را مرحله بندی کند مراجعه کنیم.
مقامات دولتی بیش از 6 سال است که می دانستند شرکت مایکروسافت پشتیبانی رایگان خود را برای ویندوز XP در تاریخ 8 آوریل 2014 قطع می کند. بنا بر اظهارات یکی از مقامات با صرف نظر از تعجیل در انتقال اخیر، حدود 10 درصد از رایانه های دولتی همچنان از سیستم عامل XP استفاده می کنند.
حتی پس از اتمام پشتیبانی مایکروسافت از سامانه ها، وزارت دفاع درخواست پشتیبانی مجدد کرد و نیروی دریایی تا سال 2016 (یک سال پس از فرمان انتقال به بستر ویندوز 10) خدمات مایکروسافت برای ویندوز XP را خریداری می کرد.